Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμβάσεις με ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ

Στην υπογραφή συμβάσεων, αφενός με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) για την προμήθεια ψηφιακών κρυπτοσυσκευών φωνής, δεδομένων και fax τύπου SECLINE a-PLUS, και αφετέρου με το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) για την προμήθεια επιπλέον 103 κρυπτοσυσκευών, προχώρησε σήμερα η Intracom.

Intracom: Συμβάσεις  με ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ
Στην υπογραφή σύμβασης με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αλλά και με το Γενικό Επιτελείο Στρατού προχώρησε σήμερα 6 Νοεμβρίου 2003 η Intracom.

Η πρώτη σύμβαση με το ΓΕΕΘΑ αφορά στην προμήθεια ψηφιακών κρυπτοσυσκευών φωνής, δεδομένων και fax τύπου SECLINE a-PLUS, ενώ η σύμβαση με το ΓΕΣ αφορά στην προμήθεια επιπλέον 103 κρυπτοσυσκευών τύπου SECLINE PLUS.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κρυπτοσυσκευή SECLINE a-PLUS αποτελεί νέο προϊόν της Intracom, το οποίο στοχεύει να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται πως η συσκευή αποτελεί εξέλιξη της κρυπτοσυσκευής SECLINE PLUS, η οποία βρίσκεται ήδη σε χρήση στις Ένοπλες Δυνάμεις, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα φωνής και αυξημένες δυνατότητες διασύνδεσης με πληθώρα τερματικών συσκευών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ήδη μεγάλος αριθμός συσκευών SECLINE PLUS βρίσκεται σε χρήση από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίσης, αναφέρεται πως η Intracom είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και αναπτύσσει κρυπτοσυσκευές και σήμερα παράγει την σειρά προϊόντων SECLINE, η οποία περιλαμβάνει τις συσκευές SECLINE PLUS, SECLINE a-PLUS, SECLINE MED και SECLINE MBit που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Εξάλλου, η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο της κρυπτογραφίας για περισσότερο από δέκα έτη και έχει προβεί σε μεγάλες επενδύσεις σε επιστημονικό προσωπικό, εξειδικευμένα εργαστήρια και εξοπλισμό ώστε οι κρυπτοσυσκευές της Intracom να θεωρούνται από τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα του είδους διεθνώς.

Πρόσφατα άλλωστε η Intracom εγκατέστησε και λειτουργεί εργαστήριο μετρήσεων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών τύπου TEMPEST, στα πρότυπα του ΝΑΤΟ, δίδοντας τη δυνατότητα πιστοποίησης εθνικών κρυπτοσυσκευών σύμφωνα με τα νατοϊκά πρότυπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v