Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Διάθεση των προϊόντων Τηλεματικής VIASAT

Την αποκλειστική εμπορική διάθεση των προϊόντων Τηλεματικής VIASAT, ανέλαβε η εταιρία Νamako, μέλος του ομίλου Ιntracom. Από τις βασικές υπηρεσίες του συστήματος αποτελούν η οδική και ατρική βοήθεια, καθώς και η άμεση προστασία από εταιρία Security.

Ιntracom: Διάθεση των προϊόντων Τηλεματικής VIASAT
Την αποκλειστική εμπορική διάθεση των προϊόντων Τηλεματικής VIASAT, ανέλαβε η εταιρία Νamako, μέλος του ομίλου Ιntracom.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ολοκληρωμένο σύστημα τηλεματικής, παρέχει στους συνδρομητές του μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Σε καθημερινή βάση μπορεί να λειτουργεί σαν ένα σύστημα επικοινωνίας με τη χρήση των υπηρεσιών της κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση ανάγκης λειτουργεί αυτόματα ή και κατ’ επιλογήν ως σύστημα προστασίας για τον οδηγό και το αυτοκίνητό του με τη δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης 24ώρου Κέντρου.

Bασικές υπηρεσίες του συστήματος αποτελούν η οδική και ιατρική βοήθεια καθώς και η άμεση προστασία από εταιρία Security, οι οποίες παρέχονται με ταχύτητα και ακρίβεια όταν εσείς τις χρειαστείτε. Το VIASAT είναι το μοναδικό σύστημα που προσφέρει πανευρωπαϊκή κάλυψη.

Το VIASAT λειτουργεί στην Ευρώπη από το 1998 και είναι πρώτο σε πωλήσεις με περισσότερους από 350.000 συνδρομητές.

Η Νamako συμμετέχει στη 5η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου (εγκαταστάσεις του πρώην Aνατολικού Aεροδρομίου στο Ελληνικό -περίπτερα 63 & 64) που ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v