Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Δύο νέες συμβάσεις με το Υπ. Δικαιοσύνης

Δύο νέα έργα, ύψους 196.000 ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η Quality & Reliability στον χώρο της Δικαιοσύνης, κατόπιν διαγωνισμών που διενεργήθηκαν από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου και το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Q&R: Δύο νέες συμβάσεις με το Υπ. Δικαιοσύνης
Δύο νέα έργα ανέλαβε πρόσφατα η Quality & Reliability στον χώρο της Δικαιοσύνης, κατόπιν διαγωνισμών που διενεργήθηκαν από το Ειρηνοδικείο Περιστερίου και το Πρωτοδικείο Πειραιά.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι προσφορές της Q&R κρίθηκαν ως οι πλέον συμφέρουσες και πρόσφατα υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 196.000 ευρώ για την ανάθεση των έργων.

Το έργο του Ειρηνοδικείου Περιστερίου περιλαμβάνει την προμήθεια εξοπλισμού, την εγκατάσταση δικτύου Η/Υ και την ανάπτυξη εφαρμογών για την μηχανογράφηση της Πολιτικής και Ποινικής Διαδικασίας του Ειρηνοδικείου.

Πιο αναλυτικά το Πληροφοριακό Σύστημα περιλαμβάνει διαδικασίες για την διαχείριση των δικογράφων, των δικασίμων, των αποφάσεων που εκδίδονται για τις πολιτικές υποθέσεις καθώς και των ποινών και των κατηγορουμένων για τις ποινικές. Στα πλαίσια του έργου προσφέρονται επιπρόσθετα και υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης του συστήματος.

Αναφορικά με το Πρωτοδικείο Πειραιά το έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (H/W, S/W, συστήματος διαχείρισης δικτύου και εφαρμογών κ.λ.π.) για τις ανάγκες του Πρωτοδικείου Πειραιώς, στην παροχή συναφών υπηρεσιών ανάπτυξης & υποστήριξης του Ολοκληρωμένου Συστήματος Πληροφορικής, με την χρήση RDBMS και αναλόγου λειτουργικού συστήματος καθώς και Συστήματος Διαχείρισης Δικτύου.

Το ΟΠΣ θα υποστηρίζει την Ποινική διαδικασία και ειδικότερα τα Ποινικά Τμήματα (Εκκαθάρισης, Γραμματείας Ποινικού και Ποινικού Αρχείου) του Πρωτοδικείου Πειραιώς. Το λογισμικό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την διαχείριση όλων των ποινικών δικαστηρίων (μονομελές, πταισματοδικείο κλπ), των ενδίκων μέσων, των υποθέσεων και των αποφάσεω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v