Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Τροποίηση διάθεσης κεφαλαίων

Την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφηθείσας Ιntrasoft ενέκρινε στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της η Intracom.

Ιntracom: Τροποίηση διάθεσης κεφαλαίων
Την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφηθείσας Ιντρασόφτ Α.Ε. (Ε.Γ.Σ. 15.10.1999), σε σχέση με τα αναφερόμενα στο εγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας, αποφάσισε η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Intracom.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και αφού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, ελήφθη υπόψη το επενδυτικό πρόγραμμα και οι προτεραιότητες ανάπτυξης της νέας, μετά τη συγχώνευση, εταιρίας και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των μετόχων, το οποίο εξυπηρετείται μέσω της αποτελεσματικότερης αναβάθμισης και ανάπτυξης της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, επειδή αρκετά από τα ”αυτοχρηματοδοτούμενα έργα” καθυστέρησαν ή/και αναβλήθηκαν, άλλα δε εξ αυτών με την πάροδο του χρόνου άλλαξαν χαρακτήρα και διαμορφώθηκαν πλέον σε έργα πιστοδοτικού χαρακτήρα (vendor financing), η γενική συνέλευση προχώρησε σε περιορισμό του προοριζόμενου για ”αυτοχρηματοδοτούμενα έργα”, αρχικώς προβλεπομένου ποσού 127.953 χιλ. ευρώ, στο ποσό των 11.739 χιλ. ευρώ, στη διάθεση ποσού 11.739 χιλ. ευρώ στην με απόφαση της ως άνω συνέλευσης προστεθείσα κατηγορία επενδύσεων για ”Λογισμικό & Τεχνογνωσία”, η οποία είναι απολύτως σύμφωνη με τις δραστηριότητες της νέας εταιρίας, καθώς και αναδιανομή των υπόλοιπων 104.476 χιλ. ευρώ με αύξηση των ποσών που προορίζονταν σε ήδη εγκεκριμένες από το ΧΑΑ κατηγορίες επενδύσεων.

Τέλος, η γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom ενέκρινε την κατάργηση της έκφρασης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας σε δραχμές και την έκφραση αυτού μόνο σε ευρώ, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v