Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Απόφαση του Πρωτοδικείου υπέρ της Teledome

Σε τρίτο μήνα κατάφωρης παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και της νομιμότητας σε βάρος της Teledome AEBE, εισέρχεται o ΟΤΕ διατηρώντας διακεκομμένο το 90% των υπηρεσιών της, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Teledome.

Νέα Απόφαση του Πρωτοδικείου υπέρ της Teledome
Σε τρίτο συνεχόμενο μήνα κατάφωρης παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και της νομιμότητας σε βάρος της Teledome AEBE και των συνδρομητών της, εισέρχεται η Διοίκηση της ΟΤΕ Α.Ε., διατηρώντας διακεκομμένο το 90% των υπηρεσιών της, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Teledome. 

Με την Απόφαση 955/2008 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 14.11.2008, παρατάθηκε, για έναν ακόμα μήνα, η διάρκεια της διαδικασίας συνδιαλλαγής της Teledome με τους πιστωτές της.

Oι ψευδείς ισχυρισμοί του ΟΤΕ, αφού προέβη σε διακοπή υπηρεσιών σε βάρος της Teledome στις 12.9.2008, ότι δήθεν "παρήλθε η προθεσμία που όριζε η διαδικασία συνδιαλλαγής" της εταιρίας, έχουν καταρρεύσει, αναφέρει η Teledome.

Η απόφαση αυτή εκδόθηκε σε συνέχεια της απόφασης 670/2008 του ιδίου δικαστηρίου, η οποία έκρινε αμετάκλητα ότι η Teledome ήταν υγιής και βιώσιμη και ρητώς απαγόρευε στους προμηθευτές της εταιρίας να προβούν σε οιανδήποτε διακοπή υπηρεσιών σε βάρος της εταιρίας.

Η ΟΤΕ Α.Ε. συνεχίζει όμως απτόητη τον επιδιωκόμενο στόχο της να θέσει την Teledome -διά παντός μέσου- εκτός αγοράς τηλεπικοινωνιών, με τρόπο που ισοδυναμεί με εν ψυχρώ "εκτέλεση" ενός ανταγωνιστή της.

Για τρίτο συνεχόμενο μήνα, τα μέλη της "ανεξάρτητης" Αρχής ΕΕΤΤ συνεχίζουν να αδιαφορούν, για την άνευ προηγουμένου ισοπέδωση από τον ΟΤΕ, κάθε έννοιας δικαίου ανταγωνισμού και τηλεπικοινωνιών, ανεχόμενοι το έργο της απαξίωσης της εταιρίας και της διόγκωσης των ζημιών της ιδίας και των συνδρομητών της, αναφέρει η Teledome στη σχετική ανακοίνωση.

Αποτελεί λυπηρό φαινόμενο των ημερών, ότι όλα τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας νίπτουν τας χείρας τους ενώπιον του σχεδίου αφανισμού -κατά παράβαση επιταγών της Δικαιοσύνης- μίας ιδιωτικής επιχείρησης, των ιδιωτικών επενδύσεων, των πανελλαδικών υποδομών τηλεπικοινωνιών και των πολυάριθμων θέσεων εργασίας της εταιρίας μας, επικροτώντας έτσι παράνομες μεθοδεύσεις διαμόρφωσης "νέου τοπίου" στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, τονίζει η Teledome στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v