Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Τι απαντά για καταθέσεις στην Κύπρο

Οι σχέσεις μεταξύ καταθέσεων και χορηγήσεων στην Κύπρο είναι ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνουν κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε σε σχέση με τις καταθέσεις στη Μεγαλόνησο.

Πειραιώς: Τι απαντά για καταθέσεις στην Κύπρο
Οι σχέσεις μεταξύ καταθέσεων και χορηγήσεων στην Κύπρο είναι ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνουν κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε σε σχέση με τις καταθέσεις στη Μεγαλόνησο.

Ειδικότερα, κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς διευκρινίζουν ότι η συνολική διαχείριση ρευστότητας γίνεται από το treasury του ομίλου στην Αθήνα. Ειδικότερα για την Κύπρο, όπου η λειτουργία της τράπεζας ξεκίνησε πριν από 6 μήνες, υπογραμμίζουν ότι η χορήγηση των δανείων επεκτείνεται εβδομάδα με την εβδομάδα, όπως επιβεβαιώνει και το διαφημιστικό πρόγραμμα της τράπεζας στην Κύπρο.

Οι σχέσεις συνεπώς μεταξύ καταθέσεων και χορηγήσεων είναι ένα θέμα που βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο η τράπεζα θα επεκτείνει με τον χρόνο την παρουσία της και το δίκτυό της στην Κύπρο, άρα και τον όγκο των δανείων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v