Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Νέα πρατήρια σε Σερβία και Βουλγαρία

Τα εγκαίνια του έβδομου πρατηρίου ΕΚΟ στη Σερβία, πραγματοποίησε σήμερα ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, ο οποίος τις προσεχείς ημέρες θα εγκαινιάσει ακόμα ένα πρατήριο στη Βουλγαρία.

ΕΛΠΕ: Νέα πρατήρια σε Σερβία και Βουλγαρία
Εγκαινιάστηκε σήμερα στο προάστιο του Βελιγραδίου Vidikovac το έβδομο πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, θυγατρικής του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, παρουσία της διοίκησης της εταιρίας και τοπικών παραγόντων.

Το πρατήριο που κατασκευάστηκε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, εκτός των καυσίμων καλύπτει ως πολυχώρος ευρύτερες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια συμπλήρωσε ήδη ένα χρόνο λειτουργίας στη Σερβία και με το επενδυτικό του πρόγραμμα έχει σαν άμεσο στόχο την δραστηριοποίησή του στον ευρύτερο ενεργειακό τομέα της γείτονος χώρας καθώς επίσης και την επιπλέον ισχυροποίηση της θέσης του στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης.

Τέλος, σημειώνεται ότι τις προσεχείς ημέρες ο όμιλος θα εγκαινιάσει στο 25ο χλμ της εθνικής οδού Σόφιας - Φιλιππούπολης στην Βουλγαρία ένα ακόμη πρατήριο υψηλών προδιαγραφών με το σήμα της ΕΚΟ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v