Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Αύξηση κερδών προ φόρων 31,6% στο εννεάμηνο

Κατά 31,6% αυξήθηκαν τα κέρδη προ φόρων της TOUSA, της θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική, στο εννεάμηνο του 2003. Τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 28,7%, με τις πωλήσεις να ενισχύονται κατά 15%.

TOUSA: Αύξηση κερδών προ φόρων 31,6% στο εννεάμηνο
Αύξηση των πωλήσεων και των κερδών προ φόρων ανακοίνωσε η TOUSA, θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική, για το εννεάμηνο του 2003.

Όπως αναφέρει η Marfin Hellenic στο πρωινό της report, οι πωλήσεις της TOUSA στο εννεάμηνο αυξήθηκαν κατά 15,1% και ανήλθαν στα 1,134 δισ. δολάρια Αμερικής.

Στο ίδιο διάστημα τα EBITDA ενισχύθηκαν κατά 28,7% διαμορφούμενα στα 129,4 εκατ. δολάρια Αμερικής, με το αντίστοιχο περιθώριο να βελτιώνεται κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες, στο 11,4%.

Τα κέρδη προ φόρων στο εννεάμηνο αυξήθηκαν κατά 31,6%, καθώς έφτασαν στα 98,3 εκατ. δολάρια Αμερικής, έναντι 74,7 εκατ. δολαρίων Αμερικής της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα μεγέθη εννεαμήνου της τρέχουσας χρήσης έχουν ευνοηθεί ελλείψει εξόδων συγχώνευσης ύψους 18,6 εκατ. δολαρίων Αμερικής που είχαν συμπεριληφθεί στο προηγούνο εννεάμηνο.

Η Marfin συμπληρώνει πως τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας κινήθηκαν βάσει των προβλέψεών της, ενώ αναφέρει πως η TOUSA συνεισφέρει κατά 80% στα ενοποιημένα μεγέθη της Τεχνικής Ολυμπιακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v