Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Προς εισαγωγή σε ξένο χρηματιστήριο

Τη δευτερογενή εισαγωγή της Intralot στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης το 2004, σχεδιάζει η εταιρία καθώς όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Αντωνόπουλος σε ειδησεογραφικό πρακτορείο ”το ελληνικό χρηματιστήριο αδικεί την μετοχή”.

Intralot: Προς εισαγωγή σε ξένο χρηματιστήριο
Τη δευτερογενή εισαγωγή της Intralot στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ή της Νέας Υόρκης το 2004, σχεδιάζει η εταιρία, καθώς, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Αντωνόπουλος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ”το ελληνικό χρηματιστήριο αδικεί την μετοχή”.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο η επέκταση της Intralot σε Ευρώπη και Αμερική φέρεται να είναι το ”νέο στοίχημα” της εταιρίας, καθώς οι αγορές του εξωτερικού συμβάλλουν κατά 25% στα έσοδα του 2003 και αναμένεται να συνεισφέρουν κατά 50% το 2005.

Πρώτος στόχος, είναι η Βόρεια και Νότια Αμερική, π.χ. η Βραζιλία, καθώς και οι χώρες της Ευρώπης όπως Μάλτα, Γερμανία και Ουγγαρία.

Ο ίδιος τόνισε ότι η σύμβαση στη Nebraska, η τελική υπογραφή της οποίας αναμένεται έως το τέλος του έτους, άνοιξε τις πόρτες για την Αμερική και είναι το ”διαβατήριό” για την διεθνή επέκταση, με την Ασία στο στόχαστρο για την επόμενη πενταετία.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα του 2003, ο κ. Αντωνόπουλος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις για αύξηση της τάξεως του 20% στα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων τα οποία αναμένεται να φτάσουν στα 90 εκατ. ευρώ.

Σχετικά με τις πωλήσεις σημειώνεται πως αναμένεται να κινηθούν περίπου στα περυσινά επίπεδα (325 εκατ. ευρώ) με τις επιδόσεις των διεθνών θυγατρικών να αντισταθμίζουν μεγάλο μέρος των απωλειών λόγω της λήξης της σύμβασης για το Ξυστό στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v