Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Unisystems εγκαθιστά το CS 7802 στην Alpha Bank

Η Unisystems ανέλαβε να προμηθεύσει, να εγκαταστήσει και να υποστηρίξει το ισχυρότερο υπολογιστικό σύστημα της χώρας, το CS 7802 της Unisys, στην Alpha Bank. Το εν λόγω σύστημα θα αναβαθμίσει τις ηλεκτρονικές υποδομές σε όλες τις επί μέρους υπηρεσίες.

Η Unisystems εγκαθιστά το CS 7802 στην Alpha Bank
Το ισχυρότερο κεντρικό υπολογιστικό σύστημα της χώρας, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το σύνολο των ηλεκτρονικών υποδομών σε όλες τις επί μέρους υπηρεσίες, εγκαθιστά για την Alpha Bank η Unisystems.

Η Unisystems ανέλαβε να προμηθεύσει, να εγκαταστήσει και να υποστηρίζει τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια τo νέο κεντρικό σύστημα CS 7802 της Unisys, στην Alpha Bank. Η Alpha Bank επέλεξε τη λύση αυτή προκειμένου να ανταποκριθεί στο διαρκώς αυξανόμενο όγκο εργασιών και τα στρατηγικά σχέδια επέκτασής της. Ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος είναι η αυξημένη ασφάλεια, η αδιάλειπτη λειτουργία σε οποιεσδήποτε αντίξοες εξωτερικές ή εσωτερικές συνθήκες, καθώς και η καλύτερη ”ενορχήστρωση” του συνολικού hardware και software της τράπεζας.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, το CS 7802 της Alpha Bank θα αποτελεί το ισχυρότερο κεντρικό υπολογιστικό σύστημα της Ελλάδας. Η Alpha Bank στην περίπτωση αυτή ακολούθησε το πρότυπο των τραπεζών UBS και Lloyds-TSB και επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, υιοθετώντας την πλατφόρμα τεχνολογίας της Unisys.

H Alpha Bank, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο, είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της χώρας, σταθερά πρωτοπόρα στις εφαρμογές ηλεκτρονικών τεχνολογιών, και έχει αναπτύξει ισχυρή συνεργασία με τη Unisystems.

Η Unisystems, όπως αναφέρεται στο δελτίο, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και ο κορυφαίος Systems’ Integrator στην Ελλάδα. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, υποστηρίζοντας και συντηρώντας πολύπλοκα συστήματα μεταξύ διαφορετικών τεχνολογιών. Η εταιρία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του κλάδου της υψηλής τεχνολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v