Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Συνεργασία με Cofidis

Το σύστημα Nous CRM της Profile επέλεξε η εταιρία παροχής πιστώσεων Cofidis, ως βασικό εργαλείο προώθησης των προϊόντων της και υποστήριξης των πελατών της, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει την έγκαιρη, έγκυρη και αποτελεσματική διαχείριση υπαρχόντων ή υποψηφίων πελατών και δανειοληπτών.

Profile: Συνεργασία με Cofidis
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Profile η Cofidis δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην καταναλωτική πίστη σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, ενώ υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία της στην Ελληνική αγορά.

Σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση του Nous CRM στην Cofidis, στην ίδια πάντα ανακοίνωση επισημαίνει πως της προφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα για την έγκαιρη, έγκυρη και αποτελεσματική διαχείριση υπαρχόντων ή υποψηφίων πελατών και δανειοληπτών.

Το Nous CRM αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για την Cofidis καθώς εκτιμάται πως διαθέτει πληθώρα λειτουργικών εφαρμογών που την διευκολύνει στην εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως καταγραφή στοιχείων, παρακολούθηση της πορείας τους από την πρώτη επαφή έως την τελική αποδοχή τους, και γενικά πληρέστερη αποτύπωση της εικόνας των σχέσεων που η εταιρεία αναπτύσσει με τους υπάρχοντες και νέους πελάτες της.

Η εφαρμογή CRM συμβάλει όχι μόνο στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των καθημερινών marketing ενεργειών της εταιρείας, αλλά ταυτόχρονα και στην βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών αφού αυτοματοποιεί πλήρως τις διαδικασίες υποστήριξης τους.

Σε ό,τι αφορά την Cofidis σημειώνεται πως συγκροτήθηκε το 1982, με σύμπραξη των οργανισμών ”3 Suisses International”, της ευρωπαϊκής επιχείρησης των τηλεπωλήσεων, και της CETELEM (θυγατρικής της BNP-PARIBAS κατά 100%), μιας από τις ηγετικές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της καταναλωτικής πίστης.

Από το 1986, τέσσερα έτη μετά τη δημιουργία της, η Cofidis αποφάσισε να επεκτείνει διεθνώς το πεδίο δράσης της. Η πρώτη της εγκατάσταση εκτός Γαλλίας πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο. Ακολούθησε η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία.

Το 2003 η εταιρία επέλεξε ως τόπο νέας εγκατάστασης την Ελλάδα.

Όσον αφορά στην Profile στην ίδια πάντα ανακοίνωση επισημαίνει πως σήμερα ηγείται ενός σχήματος πέντε εταιριών προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε εταιρίες κάθε μεγέθους.

Οι εταιρίες του Ομίλου Profile εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς πληροφορικής. Οι εταιρίες που συνθέτουν τον Όμιλο Profile είναι, η Profile Cyprus Ltd η οποία έχει αναλάβει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της μητρικής εταιρίας στην Κύπρο, η Analysis A.E. η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πλήρη τεχνική υποστήριξη τους.

Επίσης, συμπεριλαμβάνεται η εταιρία BECOM A.E. η οποία αναλαμβάνει την ανάπτυξη της πλήρους εταιρικής παρουσίας στο διαδύκτιο και η εταιρία CIF ΕΠΕ η οποία αναπτύσσεται με το επιχειρηματικό μοντέλο του Franchising και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής και επιχειρησιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v