Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγει κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΟΠΑΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Οκτωβρίου με απαρτία 53,8002% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

ΟΠΑΠ: Εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΠΑΠ, με απαρτία 53,8002% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Την έναρξη των εργασιών της γ.σ. κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Κων/νος Κοσκινάς.

Ειδικότερα, η γ.σ. εξέλεξε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους Κωνσταντίνο Κοσκινά, Διονύσιο Ρίζο, Κωνσταντίνο Γουβαλά, Νικόλαο Απανωμερίτη, Σταύρο Τζιώρτζη, Μαρία Παπανδρέου, Χρήστο Ναούμ και Αθανάσιο Μπάσδρα.

Η γ.σ. αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 21 του Καταστατικού της εταιρείας - Γενικοί Διευθυντές, ενώ μετά την γ.σ. συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και συγκροτήθηκε σε σώμα όπως παρακάτω:

* Κωνσταντίνος Κοσκινάς, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Διονύσιος Ρίζος, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Κων/νος Γουβαλάς, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Νικόλαος Απανωμεριτάκης, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Σταύρος Τζιώρτζης, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Μαρία Παπανδρέου, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Σωτήριος Σπανίδης, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Νικόλαος Παυλιάς, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Δημήτριος Πολίτης, ως εκπρόσωπος της Ο.Κ.Ε., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Χρήστος Ναούμ, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

* Αθανάσιος Μπάσδρας, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.



Η γ.σ. ενέκρινε τους όρους της συλλογικής σύμβασης εργασίας 2003 μεταξύ της ΟΠΑΠ και του Συλλόγου υπαλλήλων (ΣΥ-Ο.Π.Α.Π.), καθώς και το Πρόγραμμα Χορηγιών της εταιρίας για το 2003 και αποφάσισε την προέγκριση του Προγράμματος Χορηγιών για το 2004.

Επίσης, ενέκρινε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για καταβολή αμοιβών σε στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας που εργάστηκαν για την τρίτη προσφορά μετοχών(Μάρτιος - Ιούλιος 2003).

Η γ.σ. αποφάσισε τον ορισμό ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του μέλους Αθανασίου Μπάσδρα σε αντικατάσταση του μέλους Σταύρου Τζωρτζή, που είχε οριστεί ως ανεξάρτητο μέλος στη Τρίτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 6/6/2003.

Τέλος, ενέκρινε τους όρους της σύμβασης εργασίας μεταξύ της εταιρείας και του Διευθύνοντος Συμβούλου, για την οποία είχε δοθεί προέγκριση στη Τρίτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 6/6/2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v