Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Προβλήματα με λογισμικό στη Ν. Καρολίνα

Προβλήματα συμβατότητας και ειδικότερα, στην αναγνώριση των "τυχερών" δελτίων της εκεί λοταρίας εμφάνισε το λογισμικό της Intralot, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε πρόσφατα στη Νότιο Καρολίνα των ΗΠΑ.

Intralot: Προβλήματα με λογισμικό στη Ν. Καρολίνα
Προβλήματα συμβατότητας και ειδικότερα, στην αναγνώριση των "τυχερών" δελτίων της εκεί λοταρίας εμφάνισε το λογισμικό της Intralot, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε πρόσφατα στη Νότιο Καρολίνα των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε η South Carolina Education Lottery και μετέδωσε το Associated Press, υπήρξαν προβλήματα στο σκανάρισμα των δελτίων της λοταρίας. Ειδικότερα, το σύστημα "διάβαζε" κάποια δελτία που κέρδιζαν ως χαμένα και το αντίστροφο, ενώ το σύστημα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει και τα δελτία του Powerball.  

Οι αξιωματούχοι της SCEL επεσήμαναν ότι πλέον τα περισσότερα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Σημειώνεται ότι η Intralot είχε κερδίσει τη σύμβαση στη Νότιο Καρολίνα στις 8 Ιανουαρίου, μετά από διεθνή διαγωνισμό, ενώ η μετάβαση στο νέο σύστημα είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο. Η σύμβαση είναι επταετής με δυνατότητας τριετούς ανανέωσης ενώ τα συνολικά έσοδα από τη σύμβαση θα ανέλθουν στα 67,8 εκατ. δολάρια.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v