Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntralot: Σύμβαση με θυγατρική Χιλιανών Τραπεζών

Νέα σύμβαση στρατηγικής σημασίας με τη Χιλιανή εταιρία εκκαθάρισης συναλλαγών Servipag προχώρησε η Intralot, η οποία αφορά στη διεξαγωγή πληρωμών λογαριασμών και άλλων οικονομικών συναλλαγών μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της Intralot.

Ιntralot: Σύμβαση με θυγατρική Χιλιανών Τραπεζών
Νέα σύμβαση στρατηγικής σημασίας με θυγατρική τραπεζικών ομίλων της Χιλής υπέγραψε η Intralot στα πλαίσια της προσπάθειας αξιοποίησης των on-line δικτύων των πελατών της για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Η σύμβαση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπεγράφη με τη Χιλιανή εταιρία εκκαθάρισης συναλλαγών Servipag, που ανήκει στις τράπεζες Banco de Chile και Banco de Credito e Inversiones, και αφορά στη διεξαγωγή πληρωμών λογαριασμών και άλλων οικονομικών συναλλαγών μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος της Intralot.

Η Servipag έχει κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τις πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά κεφαλαίων και, γενικότερα, εκκαθαρίσεις οικονομικών συναλλαγών. Παρέχει ήδη τις υπηρεσίες της σε όλες τις μεγάλες κρατικές και ιδιωτικές εταιρίες της Χιλής και διαχειρίζεται περίπου 30 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Η έναρξη της συνεργασίας πραγματοποιείται στα πλαίσια της σύμβασης, 6ετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης 2 χρόνων, που υπεγράφη από την Intralot με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής ”Polla Chilena de Beneficencia”. Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, η Intralot θα παρέχει την τεχνολογία του εγκατεστημένου συστήματος και τερματικών για την συλλογή πληρωμών λογαριασμών διαφόρων οργανισμών κοινής ωφέλειας και ιδιωτικών εταιριών, με τους οποίους η Servipag διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία.

Επίσης η εταιρία σημειώνει ότι με τη σύμβαση που υπεγράφη, η δραστηριότητα θα επεκταθεί σε πολλά νέα σημεία συναλλαγών με χαμηλό κόστος, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση των κερδών της Intralot από τη χρήση του ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού της συστήματος, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης η ανακοίνωση προσθέτει ότι το έργο αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια μίας από τις σημαντικές κατευθύνσεις της στρατηγικής της Intralot, δηλαδή της αξιοποίησης των on-line δικτύων των πελατών της για την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Η Intralot, όπως επισημαίνεται, είναι η 2η εταιρία του κλάδου τυχερών παιχνιδιών που εισέρχεται στον τομέα αυτό, γεγονός που της προσδίδει επιπλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην επέκταση της σε νέες αγορές.

Η έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας εκκαθάρισης λογαριασμών αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2004. Η συνεργασία αυτή στοχεύει στο 30% της Χιλιανής αγοράς υπηρεσιών εκκαθάρισης οικονομικών συναλλαγών, που σήμερα ανέρχεται στα 130 εκατ. δολάρια ΗΠΑ ετησίως και παρουσιάζει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγικής σημασίας συμφωνία των Intralot-Servipag περιλαμβάνει την επέκταση της συνεργασίας και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου οι υπηρεσίες αυτές παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v