Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibrain: Συμμετοχή στη CeBIT 2002 στη Γερμανία

Για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχε η Unibrain στη CeBIT 2002 στο Ανόβερο της Γερμανίας. Στο περίπτερο της Unibrain, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν νέα προϊόντα διαμέσου τεχνολογίας FireWire για PC και Macintosh.

Unibrain: Συμμετοχή στη CeBIT 2002 στη Γερμανία
Με την πιο δυναμική παρουσία των τελευταίων χρόνων, για πέμπτη συνεχή χρονιά, συμμετείχε και φέτος η Unibrain στη CeBIT 2002, στο Ανόβερο της Γερμανίας (Αίθουσα 22, Περίπτερο C24).

Στα 65 τ.μ. του σύγχρονα σχεδιασμένου χώρου που διέθετε, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και οι εφαρμογές συστημάτων αποθήκευσης, δικτύωσης και παρακολούθησης, διαμέσου τεχνολογίας FireWire για PC και Macintosh.

Στο περίπτερο της Unibrain φιλοξενήθηκαν και τα νέα iMac (σε συνεργασία με την Apple Γερμανίας), σε μια κοινή προσπάθεια επίδειξης της συμβατότητας και συνεργασίας των προϊόντων - εφαρμογών των δύο εταιριών.

Με σκοπό την επιτυχημένη παρουσία και προβολή, τη σφυγμομέτρηση της αγοράς και των τάσεων, αλλά κυρίως τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών για την προώθηση του FireNAS (μονάδα αποθήκευσης δικτύου) και των υπόλοιπων προϊόντων της, η συμμετοχή της Unibrain κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v