Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Αλλαγή στο πρόγραμμα αγοράς ιδίων

Την αλλαγή του κατώτατου ορίου αγοράς ιδίων μετοχών στην ονομαστική αξία της μετοχής, δηλαδή στην τιμή των 1,54 ευρώ ή στην εκάστοτε ονομαστική αξία της μετοχής, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Σαράντης.

Σαράντης: Αλλαγή στο πρόγραμμα αγοράς ιδίων
Την τροποποίηση της από 02/06/2008 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της αναφορικά με το πρόγραμμα αγοράς Ιδίων Μετοχών και συγκεκριμένα την αλλαγή του κατώτατου ορίου αγοράς ιδίων μετοχών στην ονομαστική αξία της μετοχής, δηλαδή στην τιμή των ενός ευρώ και πενήντα τεσσάρων (1,54) ευρώ ή στην εκάστοτε ονομαστική αξία της μετοχής, ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Σαράντης, που πραγματοποιήθηκε στις 11/11/2008.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, οι υπόλοιποι όροι του προγράμματος παραμένουν ως είχαν αποφασισθεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 02/06/2008.

Συγκεκριμένα, ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αγοραστούν θα ανέρχεται στο 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας (δηλαδή σήμερα 3.835.094 μετοχές) και το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι αγορές είναι 24 μήνες από την ημερομηνία της αποφάσεως της από 02/06/2008 Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή έως την 02/06/2010.

Ο σκοπός αγοράς ιδίων μετοχών παραμένει η βελτίωση των κερδών και του μερίσματος ανά μετοχή, διανομή εμμέσως κερδών προς τους μετόχους καθώς επίσης και χρησιμοποίηση σε πιθανή συνεργασία ή και πιθανή μελλοντική εξαγορά.

Παράλληλα, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο όπως προβεί σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v