Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Παπανδρέου-Βγενόπουλου

"Ο κ. Παπανδρέου με κάλεσε για να ακούσει και τις δικές μου απόψεις στην κρίσιμη αυτή περίοδο", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της δίωρης συνάντησης τους.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Παπανδρέου-Βγενόπουλου
"Ο κ. Παπανδρέου με κάλεσε για να ακούσει και τις δικές μου απόψεις στην κρίσιμη αυτή περίοδο", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της δίωρης συνάντησης του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μεταδίδει το ΑΠΕ.

"Χρειάστηκε, τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, να συζητηθούν με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να γνωρίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις θέσεις μου. Δεν ετέθη οποιοδήποτε άλλο θέμα", πρόσθεσε ο κ. Βγενόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Βγενόπουλος, ρωτήθηκε, αν έχει αποσύρει τη αγωγή κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως "δεν έχει τεθεί ένα τέτοιο θέμα".

"Ο κ. Παπανδρέου με κάλεσε για να ακούσει και τις δικές μου απόψεις στην κρίσιμη αυτή περίοδο. Χρειάστηκε, τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, να συζητηθούν με ένα τέτοιο τρόπο, ώστε να γνωρίσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις θέσεις μου. Δεν ετέθη οποιοδήποτε άλλο θέμα", πρόσθεσε ο κ. Βγενόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η Marfin δεν θα μπει στο πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, ενώ ερωτηθείς αν συμφωνεί με τις προτάσεις που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν θέλει να πει τίποτε άλλο.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκη Αράπογλου, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Νίκο Νανόπουλο, και με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα.

Για αύριο έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του κ. Παπανδρέου με τις Διοικήσεις της Alpha Bank και της Emporiki Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v