Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Συνεργασία με διαφημιστική

Συμφωνία με την εταιρία Cream Advertising σύναψε η ΚΡΙ-ΚΡΙ με στόχο τη διαφημιστική προώθηση των προϊόντων της, ενώ η εισηγμένη έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, ύψους 5 εκατ. ευρώ με τα κεφάλαια που άντλησε από την είσοδό της στο Χ.Α.

Κρι-Κρι: Συνεργασία με διαφημιστική
Σε σύναψη συνεργασίας με τη διαφημιστική εταιρία Cream Advertising προχώρησε η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, με στόχο τη διαφημιστική προώθηση των προϊόντων της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΡΙ-ΚΡΙ, το project της εν λόγω συνεργασίας αφορά στο λανσάρισμα των νέων προϊόντων γιαούρτης και παγωτού της εταιρίας, κατά κύριο λόγω μέσω των τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.

Η συμφωνία της ΚΡΙ-ΚΡΙ με την Cream Advertising ευθυγραμμίζεται με τα πλάνα της εισηγμένης εταιρίας για καθιέρωση των brands των προϊόντων της στην εγχώρια αγορά ως συνώνυμα της ποιότητας.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Cream Advertising βραβεύτηκε ως η καλύτερη διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα για το 2002.

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ, η οποία πρόσφατα εισήχθη στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α., έχει ήδη ξεκινήσει στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, ύψους 5 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2003-2005, με τα κεφάλαια που άντλησε από τη δημόσια εγγραφή.

Μέσω του εν λόγω επενδυτικού προγράμματος η ΚΡΙ-ΚΡΙ στοχεύει στην αύξηση της παραγωγικής και αποθηκευτικής της ικανότητας, στη βελτίωση της ποιότητας και εξασφάλιση υψηλών προδιαγραφών υγιεινής των προϊόντων, στην παραγωγή νέων διαφοροποιημένων προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία, στη βελτίωση του πληροφοριακού συστήματος της εταιρίας, καθώς και στην επέκταση του δικτύου διανομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v