Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica-Blue Star: Στις 2/12 οι ΓΣ για συγχώνευση

Η Attica Συμμετοχών και η Blue Star γνωστοποιούν ότι στη συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου 2008 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν Γ.Σ. τη 2α Δεκεμβρίου 2008 για την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

Attica-Blue Star: Στις 2/12 οι ΓΣ για συγχώνευση
Η Attica Συμμετοχών και η Blue Star γνωστοποιούν ότι στη συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου 2008 αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν έκτακτες γενικές συνελεύσεις τη 2α Δεκεμβρίου 2008 για την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν Γ.Σ. για τη συγχώνευση των εταιρειών Βlue Star Ναυτιλιακή Ανώνυμη Εταιρεία, Superfast Ferries Nαυτιλιακή Ανώνυμος Εταιρεία και Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών με απορρόφηση της πρώτης και της δεύτερης από την τρίτη.

Επιπλέον, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφώσας εταιρίας Attica Ανώνυμος Εταιρία Συμμετοχών λόγω της συγχώνευσης, ήτοι: α) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 53.765.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο εισφερόμενο μετοχικό κεφάλαιο της Blue Star Ναυτιλιακή Ανώνυμη Εταιρεία, β) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.270.163 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιον, για στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξία της μετοχής, γ) αλλαγή της ονομαστικής αξίας από 0,60 σε 0,83 ευρώ για κάθε μετοχή και δ) ρύθμιση κάθε θέματος που σχετίζεται με τις νεοεκδοθείσες μετοχές συμπεριλαμβανομένων και των κλασματικών υπολοίπων μετοχών που τυχόν προκύψουν.

* Η έκθεση του Δ.Σ. της εταιρίας Attica Συμμετοχών και της Blue Star δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v