Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ικανοποιητικά επίπεδα οι εγγραφές για ΔΕΗ

Αισιοδοξία επικρατεί αναφορικά με την υπερκάλυψη της δημόσιας προσφοράς για τη διάθεση του γ΄ πακέτου μετοχών της ΔΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγγραφές κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα, χωρίς ωστόσο ως αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ικανοποιητικά επίπεδα οι εγγραφές για ΔΕΗ
Αισιοδοξία αναφορικά με την υπερκάλυψη της δημόσιας προσφοράς για τη διάθεση του τρίτου πακέτου μετοχών της ΔΕΗ επικρατεί ήδη από σήμερα, πρώτη μέρα των δημοσίων εγγραφών για τη μετοχοποίηση έως και του 15,7% (36.500.000 μετοχές) του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της Επιχείρησης.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγγραφές κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα, χωρίς ωστόσο ως αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αντίθετα, γνωστή είναι η συμμετοχή στην ιδιωτική τοποθέτηση, όπου από το σύνολο των 1.700.000 μετοχών, έχει καλυφθεί το 80% της προσφοράς, ενώ δόθηκε ”σιωπηρή παράταση” έως την Παρασκευή.



Πέρυσι την αντίστοιχη ημέρα, (πρώτη μέρα τη δημόσιας εγγραφής) είχε καλυφθεί μόνο το 35% της ιδιωτικής τοποθέτησης.



Υπενθυμίζουμε, ότι η δημόσια εγγραφή ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24/10 και το εύρος της τιμής έχει καθοριστεί από 16,40 έως 17,72 ευρώ.

Σταμάτης Ζησίμου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v