Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Εγκρίθηκε από τη γ.σ. η αύξηση κεφαλαίου

Εγκρίθηκε σήμερα από τη γενική συνέλευση της Βιοσώλ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 6 εκατ. ευρώ με δικαίωμα προτίμησης σε αναλογία 6 νέες μετοχές για κάθε 10 παλαιές στην τιμή των 0,3 ευρώ.

Βιοσώλ: Εγκρίθηκε από τη γ.σ. η αύξηση κεφαλαίου
Εγκρίθηκε σήμερα από τη β’ επαναληπτική γενική συνέλευση της εταιρίας Βιοσώλ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 6 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα η γενική συνέλευση ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης της εταιρίας για αύξηση κεφαλαίου με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους σε αναλογία 6 νέες μετοχές για κάθε 10 παλαιές με τιμή διάθεσης τα 0,3 ευρώ.

Τα κεφάλαια τα οποία σκοπεύει να αντλήσει η εταιρία θα χρησιμοποιηθούν κατά κύριο λόγο στην επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρία American Standard Europe και την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης.

Επιπλέον, η συνέλευση ενέκρινε τη δυνατότητα στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας να προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση ομολογιακού δανείου χωρίς την έγκριση της γενικής συνέλευσης, όπως αυτό αναφέρεται στο άρθρο 13 του Ν. 2190/1920.

Ακόμη αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου και την τροποποίηση των άρθρων 28 και 25 του Καταστατικού που αφορούν την έκδοση Απλού Ομολογιακού Δανείου κατόπιν ισχύος του Νόμου 3156/2003.

Τέλος, η συνέλευση αποφάσισε και τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,48 ευρώ σε 0,3 ευρώ με κεφαλαιοποίηση ζημιών παρελθουσών χρήσων.

Π. Μπάρκας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v