Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κωτσόβολος: Απορροφά τη Ράδιο Αθήναι

Τη συγχώνευση με απορρόφηση της Ράδιο Αθήναι από την Κωτσόβολος αποφάσισαν τα Δ.Σ. των δύο εταιριών (21/3). Η Ράδιο Αθήναι είναι θυγατρική της Κωτσόβολος κατά 60,96%. Ως ημερομηνία ισολογισμού ορίστηκε η 31/3/2002.

Κωτσόβολος: Απορροφά τη Ράδιο Αθήναι
Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της Ράδιο Αθήναι από την Κωτσόβολος, αποφάσισαν τα Δ.Σ. των δύο εταιριών κατά τη συνεδρίασή τους στις 21 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι η Ράδιο Αθήναι είναι κατά 60,96% θυγατρική της Κωτσόβολος. Ως ημερομηνία σύνταξης του ισολογισμού μετασχηματισμού της υπό απορρόφηση εταιρίας ορίζεται η 31/3/2002. Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των κατά το νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων των γενικών συνελεύσεων των δυο εταιριών και των αρμοδίων Αρχών.

Σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση των δύο εταιριών, θεωρείται ότι η διαμορφωθείσα οικονομική συγκυρία καθιστά τη συγχώνευση όχι μόνο σκόπιμη και ωφέλιμη, αλλά και αναγκαία. Η νέα εταιρία που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα διαθέτει μια ισχυρή και αποδοτικότερη κεφαλαιουχική διάρθρωση, που θα της επιτρέψει να χρηματοδοτήσει και να εκμεταλλευτεί προσφορότερα τις μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Η προτεινόμενη σχέση αξιών της απορροφώσας και της απορροφώμενης εταιρίας θα προσδιορισθεί ύστερα από γνωμοδότηση διεθνούς αναγνώρισης ελεγκτικού οίκου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v