Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Τράπεζα: Βράβευση από το ”Global Finance”

Ως καλύτερη τράπεζα στην Ελληνική αγορά στον τομέα παροχής υπηρεσιών θεματοφυλακής σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού για το 2003, διακρίθηκε η Εθνική Τράπεζα, στην ετήσια αξιολόγηση που διεξήγαγε το αμερικανικό περιοδικό ”Global Finance”.

Εθνική Τράπεζα: Βράβευση από το ”Global Finance”
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος διακρίθηκε στην ετήσια αξιολόγηση που διεξήγαγε το αμερικανικό περιοδικό ”Global Finance” ως η καλύτερη τράπεζα στην Ελληνική αγορά στον τομέα παροχής υπηρεσιών θεματοφυλακής σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού, για το έτος 2003.

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Σύμφωνα με το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό, του οποίου το αναγνωστικό κοινό περιλαμβάνει ανώτατα στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα παγκοσμίως, τα κριτήρια με βάση τα οποία έγινε η επιλογή της Εθνικής Τράπεζας ήταν η αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας από διεθνείς οίκους, η αδιάλειπτη παρουσία της στο συγκεκριμένο τομέα επενδυτικών υπηρεσιών, η ορθολογική διαχείριση του κόστους των υπηρεσιών, η τεχνολογική υποδομή, η διασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής των εργασιών και η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση της πελατείας.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση η Εθνική Τράπεζα παρέχει, επί σειρά ετών, υπηρεσίες θεματοφυλακής σε ΄Ελληνες και ξένους επενδυτές, τόσο ιδιώτες όσο και θεσμικούς. Ταυτόχρονα, είναι η μόνη Ελληνική τράπεζα με έντονη παρουσία και σημαντικό μερίδιο αγοράς όσον αφορά τη θεματοφυλακή χαρτοφυλακίου θεσμικών επενδυτών του εξωτερικού, τομέα για τον οποίο και βραβεύτηκε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v