Γενική: Πληροφορίες για πάνω από 5 ενδιαφερόμενους

Πάνω από πέντε επιστολές μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος κατατέθηκαν απόψε στο Μιλάνο στην έδρα της Rothtschild Italia. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, επιστολή έστειλαν οι Marfin Bank, η Aspis Bank, η First Business Bank, η Alpha Trust, καθώς και μια αμερικανική τράπεζα ελληνοαμερικανικών συμφερόντων.

Γενική: Πληροφορίες για πάνω από 5 ενδιαφερόμενους
Πάνω από πέντε επιστολές, με τις οποίες εκφράζεται κατ’ αρχήν ενδιαφέρον για την Γενική Τράπεζα, κατατέθηκαν απόψε στο Μιλάνο στην έδρα της Rothtschild Italia.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, μεταξύ άλλων, επιστολή έχουν στείλει η Marfin Bank, η Aspis Bank, η First Business Bank, η Alpha Trust, καθώς και μια αμερικανική τράπεζα ή οποία ελέγχεται από ελληνοαμερικανικά συμφέροντα.

Οι ίδιες πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι στο Μιλάνο έχει φτάσει μέχρι αυτή την ώρα άλλος ένας τουλάχιστον φάκελος, ενώ σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή ο συνολικός τους αριθμός φτάνει στους 8. Καλά ενημερωμένες πηγές υποστήριξαν πριν από λίγο ότι ”δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα έχουμε να εξετάσουμε πάνω από πέντε προσφορές”.

Σημειώνεται, ότι σε αυτή τη φάση η εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι μη δεσμευτική και ότι από τους συμβούλους της Γενικής θα γίνει αξιολόγηση των ενδιαφερομένων, ώστε να καταρτιστεί short list με εκείνους οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις.



Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v