Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Εξελέγη το νέο 13μελές διοικητικό συμβούλιο

Ποσοστό 91% κατέλαβαν οι 13 επίσημοι υποψήφιοι των βασικών μετόχων της ΕΧΑΕ για την εκλογή αντίστοιχων θέσεων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Υπήρξαν δυο ανεξάρτητες υποψηφιότητες.

ΕΧΑΕ: Εξελέγη το νέο 13μελές διοικητικό συμβούλιο
Ποσοστό 91% κατέλαβαν οι 13 επίσημοι υποψήφιοι των βασικών μετόχων της ΕΧΑΕ για την εκλογή αντίστοιχων θέσεων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.

Παράλληλα, υπήρξαν και δύο ανεξάρτητες υποψηφιότητες, που αυτοπροτάθηκαν και οι οποίες συγκέντρωσαν το υπόλοιπο των ψήφων.

Τα μέλη που πρότειναν οι βασικοί μέτοχοι της ΕΧΑΕ και εξελέγησαν είναι οι: Αλεξάκης Παναγιώτης, Απέργης Νικόλαος, Βλασιάδης Παναγιώτης, Βοιλής Παναγιώτης, Γεωργάνας Ιάκωβος, Γιαννόπουλος Μαρίνος, Θεοδωρόπουλος Σπυρίδων, Θεόκλητος Λεωνίδας, Καραμούζης Νικόλαος, Μιχελής Γεώργιος, Μυλωνάς Νικόλαος, Σπανός Χρήστος και Ταμβακάκης Απόστολος.

Οι δύο υποψήφιοι που αυτοπροτάθηκαν είναι οι Βασιλόπουλος Γεώργιος και Δημητράς Ανδρέας.

Να σημειωθεί ότι οι κ.κ. Νικόλαος Απέργης και Νικόλαος Μυλωνάς εξελέγησαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη της διοίκησης της ΕΧΑΕ.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 8 του Καταστατικού περί του Διοικητικού Συμβουλίου, που εφεξής θα αποτελείται από 9 έως 13 μέλη, αντί των 3 έως 9 μελών που όριζε η τροποποιηθείσα διάταξη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα αντικαταστήσει το απερχόμενο, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της τροποποίησης του Καταστατικού που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση και της καταχώρησής της στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών. Η θητεία του νέου Συμβουλίου ορίσθηκε διετής.

Η τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού περί του σκοπού της εταιρείας, που αναβλήθηκε ελλείψει της αυξημένης απαρτίας των 2/3 που απαιτεί ο νόμος, θα γίνει σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί εντός του α’ δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v