Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Συμμετοχή σε μεγάλη διεθνή έκθεση

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ITU TELECOM WORLD 2003 είχε η εταιρία Ιντρακόμ όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα της. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες.

Ιntracom: Συμμετοχή σε μεγάλη διεθνή έκθεση
Συμμετοχή στην διεθνή έκθεση ITU TELECOM WORLD 2003 που διεξήχθη στη Γενεύη από 12 έως 18 Οκτωβρίου είχε η εταιρία Intracom και ήταν η μόνη ελληνική συμμετοχή.

Η έκθεση, που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών. Η Intracom συμμετείχε με περίπτερο επιφάνειας 250 τ.μ. (Hall 4), όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προιόντα της εταιρίας στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.



Συγκεκριμένα στην έκθεση παρουσιάστηκαν ασύρματα συστήματα πρόσβασης, ενσύρματα συστήματα πρόσβασης, εφαρμογές VoIP (Voice over IP), προϊόντα δημόσιας τηλεφωνίας (Καρτοτηλέφωνα, κ.ά), συστήματα και λύσεις πληροφορικής Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών και συστήματα διανομής περιεχομένου.

Στην εν λόγω έκθεση συμμετείχαν με περίπτερα περισσότερες από 900 εταιρίες, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, όπως Hewlett Packard, IBM, Intel, LG information & Communications, Cisco Systems, κ.ά, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 100.000.

Το περίπτερο της Intracom επισκέφθηκαν στελέχη μεγάλων διεθνών Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών, ενώ έγιναν συναντήσεις και σημαντικές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v