Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα: Υπεραξία 1,08 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο

Με κέρδη ύψους 890 χιλ. ευρώ έκλεισε το εννεάμηνο της εταιρίας Alpha Trust Ανδρομέδα, ενώ εμφανίζει και υπεραξία ύψους 1,08 εκατ. ευρώ. Η εσωτερική αξία στις 30/9 ήταν στα 2,63 ευρώ που αντιστοιχεί σε discount 8,7%.

Ανδρομέδα: Υπεραξία 1,08 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο
Κέρδη ύψους 890 χιλ. ευρώ πραγματοποίησε κατά το εννεάμηνο η εταιρία Alpha Trust Ανδρομεδα παρουσιάζοντας ουσιαστική βελτίωση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα τρίμηνα.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας παρουσίαζε υπεραξία ύψους 1,08 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας η βελτίωση αυτή οφείλεται στην καλή πορεία των εσόδων της εταιρίας. Σημειώνεται ότι τα ακαθάριστα έσοδά της από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου ανήλθαν στα 2,47 εκατ. ευρώ και προήλθαν κατά 1,37 εκατ. ευρώ από προσόδους χαρτοφυλακίου και κατά 1,1 εκατ. ευρώ από αγοραπωλησίες χρεογράφων.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα ενναμήνου της Alpha Trust Ανδρομέδα δεν είναι συγκρίσιμα με αυτά του περσινού εννεαμήνου επειδή στην τρέχουσα χρήση περιλαμβάνονται τα ποσά μετά τη συγχώνευση της εταιρίας με απορρόφηση της Alpha Trust Ωρίων, που ολοκληρώθηκε το 2002.

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας στις 30/9/03 ήταν επενδεδυμένο κατά 52% σε μετοχές, 13% σε ομόλογα και 35% σε διαθέσιμα. Η εσωτερική αξία της μετοχής την ίδια ημερομηνία ανέρχονταν στα 2,63 ευρώ με βάση την τιμή κλεισίματος στις 20/10/03 το discount ανέρχεται στο 8,7%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v