Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Αναβλήθηκε η β΄ συνέλευση για ΕΤΒΑ

Αναβλήθηκε και η δεύτερη γενική συνέλευση των μετόχων της Πειραιώς για τη συγχώνευση με την ΕΤΒΑ λόγω έλλειψης απαρτίας. Η γ΄ επαναληπτική γενική συνέλευση, η οποία απαιτεί σχετική πλειοψηφία, θα πραγματοποιηθεί μετά από 15 ημέρες.

Πειραιώς: Αναβλήθηκε η β΄ συνέλευση για ΕΤΒΑ
Αναβλήθηκε και η δεύτερη γενική συνέλευση των μετόχων της Πειραιώς για τη συγχώνευση με την ΕΤΒΑ λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η γ΄ επαναληπτική γενική συνέλευση, η οποία απαιτεί σχετική πλειοψηφία, θα πραγματοποιηθεί μετά από 15 ημέρες.

Eξάλλου, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνεργασία του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και ING, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Μιχάλης Κολακίδης δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση της Τράπεζας με την πορεία της συνεργασίας και την εξέλιξη των εργασιών.

Ειδικότερα στον τομέα του Asset Management, ο κ. Μιχάλης Κολακίδης τόνισε, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι συγχωνεύσεις των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και η διαχείριση και διάθεση επενδυτικών προϊόντων διενεργούνται από κοινού μέσω της ING-Πειραιώς ΕΠΕΥ με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα μετά τη διάθεση στην αγορά των προϊόντων προστασίας κεφαλαίου ING Protected Mixed Funds.

Επίσης, στον τομέα του Bancassurance λειτουργεί ήδη επιτυχώς σε πιλοτική βάση η διάθεση τραπεζικών προϊόντων retail (στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες) μέσω του δικτύου της ING.

Ακόμη, τόνισε ότι με την άφιξη του κ. Τρ. Λυσιμάχου που αναλαμβάνει Γενικός Δ/ντής ομίλου Πειραιώς για ασφαλιστικές εργασίες και Πρόεδρος της Πειραιώς Πρακτορειακής, ενδυναμώνεται η συνεργασία με την ING-Πειραιώς η οποία υπό τη διοίκηση του κ. D.Knibbe παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για διάθεση μέσω των δικτύων της Πειραιώς και της ING.

Τα ετησιοποιημένα ασφάλιστρα της ING-Πειραιώς βρίσκονται ήδη στο επίπεδο των 20 εκ. ευρώ, σημειώνοντας μεγάλη ανάπτυξη στις ομαδικές ασφαλίσεις, προγραμματίζεται δε νέα καμπάνια με νέα προϊόντα ιδιωτών στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v