Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Προς επένδυση στα Σκόπια

Οικονομική προσφορά για τη μίσθωση χώρων με σκοπό τη δημιουργία υπερκαταστήματος λιανικής πώλησης στα Σκόπια, υπέβαλε η Jumbo σε εκεί επιχειρηματίες. Σε περίπτωση συμφωνίας, η επένδυση υπολογίζεται σε 3 - 4 εκατ. ευρώ και η έναρξη λειτουργίας εντός του 2003.

Jumbo: Προς επένδυση στα Σκόπια
Επίσκεψη στα Σκόπια πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της Jumbo, Απόστολος – Ευάγγελος Βακάκης, όπου είχε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι σχεδιάζουν την ανέγερση εμπορικού κέντρου, σε ακίνητο ιδιοκτησίας τους.

Από τις επαφές διαπιστώθηκε ότι οι χώροι που θα κατασκευαστούν πληρούν τις απαιτήσεις και προδιαγραφές της ελληνικής εταιρίας, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, και ως εκ τούτου υποβλήθηκε σχετική οικονομική προσφορά και πρόταση για τη μίσθωση χώρων, με σκοπό τη δημιουργία υπερκαταστήματος λιανικής πώλησης.

Σε περίπτωση κατά την οποία επέλθει η συμφωνία μίσθωσης και τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα ανέγερσης του εμπορικού κέντρου, προϋπολογίζεται συνολική επένδυση ποσού 3 έως 4 εκατ. ευρώ για τη μίσθωση, τον εξοπλισμό, την προετοιμασία και την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v