Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμμετοχή σε συνέδριο στην Ισπανία

Συμμετοχή στο πάνελ των ομιλητών είχε όμιλος Intralot στο τριήμερο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια του οποίου αναλύθηκαν οι τάσεις και οι προοπτικές του κλάδου τυχερών παιχνιδιών.

Intralot: Συμμετοχή σε συνέδριο στην Ισπανία
Συμμετοχή στο πάνελ των ομιλητών είχε ο όμιλος Intralot στο τριήμερο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών (WLA), που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης στη Γρανάδα της Ισπανίας.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε με δύο κεντρικούς ομιλητές: τον διευθύνοντα σύμβουλο της Intralot κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο και τον καθηγητή Χρήστο Χαλκιά του Athens Information Technology (AIT) του ομίλου Intracom.

Ο κ. Αντωνόπουλος, ως κεντρικός ομιλητής στην ενότητα ”Για την αύξηση των πωλήσεων των τυχερών παιχνιδιών”, επισήμανε τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσω της εξέλιξης της τεχνολογίας και της καταναλωτικής συμπεριφοράς, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που θα παίξουν οι νέες τεχνολογίες (new media) στην ανάπτυξη της αγοράς.

Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία της διαμόρφωσης νομοθετικού πλαισίου για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, το οποίο θα αποφέρει την αύξηση των κρατικών εσόδων και την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Ο καθηγητής Χρήστος Χαλκιάς, ως προσκεκλημένος ομιλητής από την ακαδημαϊκή κοινότητα, αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση και τη συμμετοχή της τεχνολογίας στη διαμόρφωση κοινωνικών δομών, καθώς επίσης και στον ρόλο των τυχερών παιχνιδιών ως περιεχόμενο σύγχρονης διασκέδασης.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν 600 υψηλόβαθμα στελέχη από κρατικούς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών και προμηθευτές συστημάτων και υπηρεσιών.

Η Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών (WLA) απαρτίζεται από 140 μέλη-οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών από 73 χώρες και με έσοδα που ξεπερνούν τα 97 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Σκοπός της ένωσης είναι να συμβάλλει στη δημιουργία ενιαίας πολιτικής διασφαλίζοντας τα οφέλη των οργανισμών-μελών της.

Επιπλέον, εκτός της σημαντικής δραστηριότητας στον τομέα της πιστοποίησης ποιότητας, λειτουργεί και ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των μελών της, καθώς πραγματοποιεί διεθνή συνέδρια, εκθέσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν σε θέματα ζωτικής σημασίας για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v