Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Εγκαίνια κεντρικών εγκαταστάσεων σε Αθήνα

Τα εγκαίνια των κεντρικών εγκαταστάσεων της Αλουμύλ στη Νότια Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα στα οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της εταιρίας και 1.200 συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας.

Αλουμύλ: Εγκαίνια κεντρικών εγκαταστάσεων σε Αθήνα
Τα εγκαίνια των κεντρικών εγκαταστάσεων της Αλουμύλ στη Νότια Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα στην περιοχή των Αχαρνών (Τατοϊου 327).

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρίας συνολικής έκτασης 8.000 τ.μ περιλαμβάνουν τα γραφεία διοίκησης, το κεντρικό Show-room (εκθεσιακός χώρος 1.500 τ.μ.), το υπερσύγχρονο και μοναδικό στη χώρα μας εκπαιδευτικό κέντρο για τους κατασκευαστές αλουμινίου, ειδικές εγκαταστάσεις θυγατρικών εταιριών και το Αμφιθέατρο εκδηλώσεων 120 θέσεων.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμύλ κ. Γιώργος Μυλωνάς, παρουσία των Αντιπροέδρων κας Ευαγγελίας Μυλωνά και κου Γεωργίου Δουκίδη, καθώς και των λοιπών συνεργατών και στελεχών της Αλουμύλ Ν. Ελλάδας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου κ. Κ. Κατσαρός και 1200 περίπου συνεργάτες και φίλοι της Αλουμύλ.

Από τις αρχές Οκτωβρίου 2003 ήδη λειτουργούν τα τρία κεντρικά show-rooms της Αλουμύλ στην Αθήνα -συνολικής έκτασης 2.500 τ.μ.- στη Λεωφ. Κηφισίας, Βουλιαγμένης και Τατοΐου. Τα τρία show-rooms αποτελούν μόνιμους εκθεσιακούς χώρους όλων των προϊόντων που παράγουν ή αντιπροσωπεύουν οι επιχειρήσεις του Ομίλου, όπως ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου και εξαρτήματα, θύρες διαφόρων ειδών (εσωτερικές και εξωτερικές), συμπληρωματικά προϊόντα, (π.χ. πολυκαρβονικά φύλλα), υπερσύγχρονα συστήματα αυτοματισμών, προϊόντα σκίασης, κ.α.



Αξίζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι το εκπαιδευτικό κέντρο της Αλουμύλ είναι το πρώτο εγχείρημα που πραγματοποιείται στη χώρα μας, τυγχάνει ήδη ουσιαστικής αποδοχής - 600 κατασκευαστές έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε πρώτη φάση τους τελευταίους τρεις μήνες - με σκοπό να εκπαιδεύσει πάνω από 1.500 κατασκευαστές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την προώθηση της ποιοτικής κατασκευής συστημάτων κουφωμάτων στη χώρα μας.

Η Αλουμύλ, πιστή στο δίκτυο πελατών της (αποκλειστικά έμποροι αλουμινίου) χωρίς να εισέρχεται στη λιανική πώληση, εκπαιδεύει αφενός τους εμπόρους του εκτεταμένου δικτύου της, αφετέρου τους ανθρώπους οι οποίοι εφαρμόζουν τα ολοκληρωμένα προϊόντα Αλουμύλ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v