Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική:Σε επαφή με ΟΕΚ για υπογραφή νέας σύμβασης

Η Εθνική βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΕΚ για την υπογραφή νέας σύμβασης που να αντανακλά τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τη ραγδαία μεταβολή των συνθηκών στις αγορές χρήματος.

Η Εθνική βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΕΚ για την υπογραφή νέας σύμβασης που να αντανακλά τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τη ραγδαία μεταβολή των συνθηκών στις αγορές χρήματος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Εθνική Τράπεζα με σύμβαση που υπογράφηκε στις 4/10/2005 ανέλαβε τη δέσμευση να χορηγήσει δάνεια συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ με επιτόκιο που βασίζεται στο επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Πρόσφατα η τράπεζα γνωστοποίησε στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας τη διάθεση του ποσού και την κάλυψη της συμβατικής της υποχρέωσης. Παράλληλα τόνισε ότι είναι στη διάθεση του ΟΕΚ για την υπογραφή νέας σύμβασης που να αντανακλά τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τη ραγδαία μεταβολή των συνθηκών στις αγορές χρήματος.

Η στεγαστική πίστη, συμπεριλαμβανομένων των δανείων του ΟΕΚ, παραμένει τομέας αιχμής των δραστηριοτήτων της Εθνικής Τράπεζας. Στο πλαίσιο αυτό, η τράπεζα βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση του ΟΕΚ για την υπογραφή νέας σύμβασης.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v