Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ: Πρωτιά για προϊόν από ευρωπαϊκά περιοδικά

Την πρώτη θέση στις συγκριτικές δοκιμές λύσεων προστασίας δεδομένων απέσπασε το προϊόν BRIGHTSTOR ARCSERVE BACKUP V9 της Info-Quest, όπως αυτό αναφέρετε σε πρόσφατα τεύχη ευρωπαϊκών περιοδικών πληροφορικής.

ΚΟΥΕΣ: Πρωτιά για προϊόν από ευρωπαϊκά περιοδικά
Την πρώτη θέση στις συγκριτικές δοκιμές λύσεων προστασίας δεδομένων, που δημοσίευσαν στα πρόσφατα τεύχη τους έγκυρα ευρωπαϊκά περιοδικά πληροφορικής απέσπασε το BRIGHTSTOR ARCSERVE BACKUP V9 της Computer Associates, που διαθέτει στην Ελληνική αγορά η Info-Quest.

Πιο συγκεκριμένα, το κορυφαίο Αγγλικό περιοδικό PC Pro, που απευθύνεται σε επαγγελματίες της Πληροφορικής, αφού συνέκρινε τις πλέον διαδεδομένες λύσεις Backup της αγοράς – μεταξύ αυτών τις λύσεις των VERITAS Software, LEGATO Systems & BakBone Software – ξεχώρισε το Brighstor v9 για την εξαιρετική ευκολία χρήσης του, τη μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών του και τις απλοποιημένες δυνατότητες διαχείρισης που διαθέτει, χαρακτηρίζοντάς το ως ”Την καλύτερη επιλογή Backup σε περιβάλλον Windows” & ως ”Το κορυφαίο προϊόν backup για δίκτυα NetWare”.

Το περιοδικό επεσήμανε ακόμη την απρόσκοπτη ολοκλήρωση μεταξύ δύο εκδόσεων του προϊόντος, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για τα σύνθετα ετερογενή επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Αντίστοιχα, το κορυφαίο Σουηδικό περιοδικό δικτύων Nätverk & Kommunikation, σε ανάλογη συγκριτική δοκιμή που πραγματοποίησε, χαρακτήρισε το BrightStor ARCserve Backup version 9, ως ”Το καλύτερο λογισμικό Backup για Windows”, δίνοντάς του τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία στις κατηγορίες διαχείριση, backup/restore, ολοκλήρωση με άλλες πλατφόρμες και έλεγχος. Στη συγκριτική δοκιμή συμμετείχαν επίσης τα αντίστοιχα προϊόντα των VERITAS Software, BakBone Software & and Dantz Development Corp. (Nätverk & Kommunikation , τ. 26 Αυγούστου 2003).

”Στη σημερινή εποχή, όπου οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων για λύσεις Αποθήκευσης και Διαχείρισης εντείνεται συνεχώς, ενώ παράλληλα περιορίζονται οι διαθέσιμοι πόροι, οι Οργανισμοί, αναζητούν λύσεις, που να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και αποδοτικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις”, δήλωσε ο David Liff, regional vice president της CA για τις λύσεις BrightStor.

”Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που τα κορυφαία περιοδικά πληροφορικής, συνεχίζουν να αναγνωρίζουν και να επισημαίνουν την ανωτερότητα των λύσεων BrightStor ARCserve Backup της Computer Associates, έναντι του ανταγωνισμού”.

Το BRIGHTSTOR ARCSERVE BACKUP V9, καθώς και όλες οι προηγμένες λύσεις backup & security της Computer Associates, διατίθενται στην Ελληνική αγορά από την Info-Quest.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v