Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Vodafone και Ιατρικού Αθηνών

Η Vodafone σε συνεργασία με τον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών προχώρησε στη δημιουργία της υπηρεσίας Vodafone Ιατρική Γραμμή, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές καλώντας τον αριθμό 1434 να λαμβάνουν τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές.

Συνεργασία Vodafone και  Ιατρικού Αθηνών
Η Vodafone σε συνεργασία με τον Ομιλο Ιατρικού Αθηνών προχώρησε στη δημιουργία της υπηρεσίας Vodafone Ιατρική Γραμμή.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της Vodafone να επιδεικνύει Πάθος για τον κόσμο μέσα στον οποίο δραστηριοποιείται, και της επιτυχούς προσπάθειας που καταβάλλει ο Ομιλος του Ιατρικού Αθηνών για τη συνεχή παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου.

Η Vodafone Ιατρική Γραμμή παρέχει στους συνδρομητές της εταιρίας τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που τυχόν αντιμετωπίζουν.

Καλώντας τον αριθμό 1434 (χρέωση 1,66 Λ /δευτ.) – 24 ώρες το 24ωρο – οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές για όποιο θέμα υγείας τους απασχολεί. Στην περίπτωση που οι ιατροί της Ιατρικής Γραμμής κρίνουν αναγκαία την περαιτέρω εξέταση του συνδρομητή, τον παραπέμπουν για ιατρικές εξετάσεις σε ένα από τα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Για τις παραπάνω εξετάσεις στις οποίες έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν οι συνδρομητές της Vodafone, διαμορφώθηκε ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος στα Νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, που προβλέπει 20% έκπτωση στις ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Επίσης, ειδικό προνομιακό τιμοκατάλογο για τις διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη, με έκπτωση που φθάνει το 20% για το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, το 15% για το Ιατρικό Π. Φαλήρου και το 10% για το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και το IASIS Πειραιά.

Ακόμη, 20% έκπτωση στην χρήση των ασθενοφόρων της Υπηρεσίας EMS του Ομίλου για την περιοχή της Αττικής και την πόλη της Θεσσαλονίκης και κάλυψη από το δίκτυο των συνεργατών ιατρών του Συντονιστικού Κέντρου (TCN) για τους ασθενείς της επαρχίας.

Τέλος, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2003 οι συνδρομητές Vodafone που θα καλέσουν από το κινητό τους την υπηρεσία Vodafone Ιατρική Γραμμή στο 1434, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν, μια μαστογραφία (για τις γυναίκες), έναν καρδιολογικό έλεγχο (για τους άνδρες) και μια παιδιατρική εξέταση (για τα παιδιά).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v