Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Συμφωνία για εγκατάσταση του ORAMA ERP

Σε συμφωνία για την εγκατάσταση όλων των υποσυστημάτων του λογισμικού ORAMA ERP στην εταιρία αγροτικών προϊόντων ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ προχώρησε η εισηγμένη εταιρία Q & R

Q&R: Συμφωνία για εγκατάσταση του  ORAMA ERP
Το Πληροφορικό σύστημα ORAMA ERP της εταιρείας Quality & Reliability A.E. επέλεξε ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ Α.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των αγροτικών προϊόντων.

Η ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ , θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού ORAMA ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Η ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο δραστηριότητας των αγροτικών προϊόντων, έχει ιδρυθεί το 1988 και η έδρα της βρίσκεται στο Καπανδρίτι Αττικής. Οι βασικές της δραστηριότητες είναι Πτηνοτροφείο, Διάθεση ζώντων πουλερικών, νεοσσών και αυγών, Εισαγωγές και εμπόριο ειδών διατροφής και μηχανημάτων πτηνοτροφίας, ενώ έχει κατορθώσει, να διεισδύσει στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, η εταιρεία ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v