Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Επαναπιστοποίηση του ΣΠΔ από ΤUV HELLAS

Η Αλουμύλ Μυλωνάς ανακοινώνει την επαναπιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ), σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14001:2004, ως αποτέλεσμα επιθεώρησης του TUV HELLAS/ TUV NORD.

Αλουμύλ: Επαναπιστοποίηση του ΣΠΔ από ΤUV HELLAS
Η διοίκηση της Αλουμύλ Μυλωνάς ανακοινώνει την επαναπιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ΣΠΔ), σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 14001:2004, ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης διήμερης επιθεώρησης στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κιλκίς, από τον παγκόσμιας εμβέλειας Οργανισμό Επιθεωρήσεων - Πιστοποιήσεων TUV HELLAS/ TUV NORD.

Η εκ νέου πιστοποίηση του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της Αλουμύλ, σύμφωνα με το ISO 14001, που αφορά στα πεδία σχεδιασμού και διέλασης προφίλ αλουμινίου και εξαρτημάτων, ηλεκτροστατικής βαφής και χύτευσης, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη σταθερή προσήλωση της διοίκησης της εταιρίας στην τακτική βιώσιμης ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η πλήρης και διαρκής συμμόρφωση του ΣΠΔ της εταιρίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 14001:2004 αποδεικνύει πως για την Αλουμύλ ο σεβασμός και η μέριμνα για το περιβάλλον αποτελούν βασική αρχή της επιχειρηματικής της πολιτικής, η οποία εκφράζεται με σειρά ενέργειες που στόχο έχουν την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Να σημειωθεί πως το ΣΠΔ της Αλουμύλ αναβαθμίστηκε το 2005 σύμφωνα με το νέο βελτιωμένο πρότυπο ISO 14001:2004, ενώ η εταιρία είχε πιστοποιηθεί ήδη από τον Οκτώβριο του 2002 με την παλαιότερη έκδοση του EN ISO 14001:1996.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v