Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Διεύρυνση συνεργασίας με Oracle

Η Profile συνεργάζεται με την Oracle για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υλοποίησης ολοκληρωμένων πακέτων εφαρμογών, μεταξύ των οποίων τα Oracle Ε-Business Suite & Oracle Business Intelligence Suite.

Profile: Διεύρυνση συνεργασίας με Oracle
Η Profile, επενδύοντας σημαντικά στη διεύρυνση των λύσεων που προσφέρει, συνεργάζεται με την Oracle για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υλοποίησης ολοκληρωμένων πακέτων επιχειρηματικών εφαρμογών, μεταξύ των οποίων είναι τα Oracle Ε-Business Suite & Oracle Business Intelligence Suite.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως μέλος του επίσημου δικτύου συνεργατών της Oracle, η Profile διεύρυνε τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη δημιουργία αυτόνομου τμήματος Enterprise Software, εντός της επιχειρηματικής μονάδας Business Solutions, το οποίο ασχολείται εξ ολοκλήρου με τη μελέτη, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υλοποίηση του ολοκληρωμένου πακέτου εφαρμογών Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων (ERP), Oracle Ε-Business Suite αλλά και του συστήματος επιχειρηματικής ευφυΐας (ΒΙ) Oracle Business Intelligence Suite.

Η λύση ERP της Oracle επιτρέπει την πλήρη διαχείριση των επιχειρησιακών πόρων, με βασισμένες σε ανοιχτά πρότυπα εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με διεθνείς βέλτιστες πρακτικές. 

Σημειώνεται ότι η λύση Oracle BI αποτελείται από ένα χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών και προπακετοποιημένων εφαρμογών και είναι μέρος του κορυφαίου συστήματος Διαχείρισης Επιχειρηματικής Απόδοσης (Enterprise Performance Management System), που προσφέρει απαντήσεις σε κάθε είδους αναλυτική απαίτηση μιας επιχείρησης.

Το τμήμα Enterprise Software στελεχώνεται από εξειδικευμένο και έμπειρο, σε τοπικές και σε διεθνείς υλοποιήσεις σχετικών έργων, προσωπικό.

Όπως επισημαίνεται, οι προσφερόμενες υπηρεσίες και εφαρμογές από την Profile περιλαμβάνουν: τη Χρηματοοικονομική Διαχείριση Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα (Financials), την Εμπορική Διαχείριση (Order Fulfillment), τη Διαχείριση Προμηθειών (Procurement), Αποθήκης (Inventory), Αποθεμάτων (Warehouse Management Systems), Ανθρωπίνων Πόρων (Human Resources Management Systems), Έργων (Projects), Παραγωγής (Manufacturing, Project Manufacturing, MRP/CRP), Πωλήσεων (CRM Sales) αλλά και την τεχνική υποστήριξη (CRM TeleService, Field Service) που απαιτείται.

Επιπλέον, προσφέρεται υποστήριξη σε απαιτήσεις για ανάλυση ιστορικότητας, πραγματικού χρόνου και προβλέψεων, με πλήρη οργάνωση και διαχείριση δεδομένων για το σύνολο της διοικητικής πληροφορίας (ποιοτικής αλλά και ποσοτικής) σε λογικές ομάδες και σε περιοχές ενδιαφέροντος (subject areas).

Τέλος, σημειώνεται ότι η Profile υλοποιεί και υποστηρίζει ήδη έργα βασιζόμενα στα Oracle E-Business Suite & Oracle Business Intelligence, σε μεγάλους οργανισμούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, όπως: ΤΡΑΜ, TASTY, Merck Serono, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, THALES ELECTRONIC SYSTEMS, ΕΛΜΙΝ κ.ά., ενώ συμμετέχει σε υλοποιήσεις ΟΠΣ στον Συνήγορο του Πολίτη και στο ΔΥΠΕ Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v