Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Αναβολή για τις 10/11 πήρε η Γ.Σ.

Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας για τις 10.11.2008 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG, για την αύξηση κεφαλαίου ύψους 5 δισ. ευρώ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 27/10/08.

MIG: Αναβολή για τις 10/11 πήρε η Γ.Σ.
Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας για τις 10.11.2008 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της MIG, για την αύξηση κεφαλαίου ύψους 5 δισ. ευρώ, που ήταν προγραμματισμένη για τις 27/10/08.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με τιμή διάθεσης υπέρ το άρτιον και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

2. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση ή μη του δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως προς τις μετοχές που θα εκδοθούν και καθορισμός του τρόπου της διάθεσης των νέων μετοχών.

3. Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και των λοιπών όρων της αύξησης. - Δικαίωμα απόληψης μερίσματος των μετοχών που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευσιν στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

4. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την κατάρτιση Ενημερωτικού Δελτίου, την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v