Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στις 23/10 η ανακοίνωση του εννεαμήνου

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2003, στις 16:15 τοπική ώρα Αθηνών θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003 της Εθνικής Τράπεζας, όπως έκανε γνωστό σήμερα η τράπεζα. Παράλληλα, εγκαινιάσθηκε χθες 13 Οκτωβρίου, σε ιδιόκτητο κτίριο, το νέο κατάστημα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Εθνική: Στις 23/10 η ανακοίνωση του εννεαμήνου
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2003, στις 16:15 τοπική ώρα Αθηνών θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2003 της Εθνικής Τράπεζας, όπως έκανε γνωστό σήμερα η τράπεζα.

Εξάλλου, εγκαινιάσθηκε χθες 13 Οκτωβρίου, σε ιδιόκτητο κτίριο, το νέο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην περιοχή της Κηφισιάς (17ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας) από τον διοικητή της Τράπεζας, κ. Θεόδωρο Καρατζά.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα (Γαλήνης και Ποταμού 25) είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα συναλλαγών, έχει κατασκευαστεί βάσει του συγχρόνου προτύπου για την αναδιοργάνωση του δικτύου, με γνώμονα την αισθητική διάσταση και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα, ώστε να εξασφαλίζεται άψογο επίπεδο εξυπηρέτησης της πελατείας και παρέχει πλήρες φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας (εργασιών εξωτερικού εμπορίου και χορηγήσεων κ.λπ.).

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις επιχειρηματικές χορηγήσεις, για την εξυπηρέτηση των οικονομικών μονάδων που εδρεύουν στον νευραλγικό χώρο της περιοχής αυτής, ενώ, παράλληλα, το κατάστημα προσφέρει τις κλασικές τραπεζικές υπηρεσίες για τις ανάγκες των χιλιάδων εργαζομένων της περιοχής.

Η μελέτη του νέου καταστήματος εκπονήθηκε από τις αρχιτέκτονες Ειρήνη Σακελλαρίδου και Μόρφω Παπανικολάου. Τη γενική εποπτεία του έργου είχε ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας, Χαρίλαος Τζαννετάκης. Το έργο κατασκευάστηκε από την Ελληνική Τεχνοδομική και

διευθυντής του νέου καταστήματος είναι κ. ο Πέτρος Χριστοφιλόπουλος.

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Καρατζάς, αναφέρθηκε αρχικά ονομαστικά σε όλους τους συντελεστές και τόνισε απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες και γενικότερα τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας: ”Παραδίδουμε με υπερηφάνεια το νέο κατάστημα, το οποίο πιστεύουμε ότι και εσείς θα καμαρώνετε. Η Εθνική Τράπεζα αποδίδει καίρια σημασία στους πελάτες της. Μέσα από τη συνεργασία μας μαζί σας προκύπτει όφελος για τις επιχειρήσεις, για την τράπεζα, για την περιοχή, αλλά και για την οικονομία. Σας θέλουμε συνεργάτες μας και υποσχόμαστε από την πλευρά μας τη συνέχιση της προσπάθειας για περαιτέρω βελτίωση στο μέγιστο βαθμό. Τα χρόνια είναι κρίσιμα για τη μεγέθυνση των επιχειρήσεων, που μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας, η οποία παίζει ήδη σημαντικό περιφερειακό ρόλο με διαρκή αύξηση του αριθμού των καταστημάτων της και σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v