Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Σφακιανάκη - Φουρλή μέσω SPEEDEX

Τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Fourlis, αποφάσισε ο Ομιλος Σφακιανάκη, στο πλαίσιο συνεργασίας του με τον Ομιλο και με στόχο την ανάπτυξη της SPEEDEX.

Συνεργασία Σφακιανάκη - Φουρλή μέσω SPEEDEX
O Ομιλος Fourlis και ο Ομιλος Sfakianakis αποφάσισαν τη μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας ταχυμεταφορών SPEEDEX.

O Ομιλος Sfakianakis συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποιείται στην εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της στις 14.02.2002.

Η SPEEDEX, που από το Φεβρουάριο του 2000 αποτελεί μέλος του Ομίλου Fourlis, με την είσοδο του Ομίλου Sfakianakis στη μετοχική της σύνθεση θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει σημαντικές συνέργιες, που θα ενισχύσουν την παρουσία της στον κλάδο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Τα κεφάλαια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της SPEEDEX θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση του επενδυτικού της προγράμματος, που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης της εταιρίας και της απόδοσής της, καθώς επίσης και τη διάκρισή της στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εταιριών, η μακρά επιχειρηματική εμπειρία και συνεργασία των δύο ομίλων παρέχει τα εχέγγυα για την επίτευξη ευρύτερων στρατηγικών στόχων της SPEEDEX που, μεταξύ άλλων, αφορούν στην ανάπτυξη των υπηρεσιών intercity και μεταφοράς δεμάτων, στην ενίσχυση των συνεργασιών με τους οίκους του εξωτερικού και στην αξιοποίση του διευρυμένου δικτύου της εταιρίας σ’ όλη την Ελλάδα.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι σήμερα η SPEEDEX κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της και διαθέτει περίπου 100 αποκλειστικά σημεία εξυπηρέτησης στην περιφέρεια. Παραμένει η μοναδική εταιρία ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο ISO9001:2000 και συνεργάζεται με τη FEDEX και την GENERAL PARCEL για τη διακίνηση των εγγράφων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v