Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στο διάστημα 22-24 Οκτωβρίου οι εγγραφές

Στο διάστημα μεταξύ 22-24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τη διάθεση από το ελληνικό δημόσιο του τρίτου πακέτου μετοχών της ΔΕΗ, που ανέρχεται στο 15,7% του μετοχικού κεφαλαίου. Ηδη, ο δ.σ. της εταιρίας, Στ. Νέζης επισκέπτεται το Παρίσι, ενώ ακολουθούν παρουσιάσεις σε ΗΠΑ, Λονδίνο, Ζυρίχη.

ΔΕΗ: Στο διάστημα 22-24 Οκτωβρίου οι εγγραφές
Στο διάστημα μεταξύ 22-24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τη διάθεση από το ελληνικό δημόσιο του τρίτου πακέτου μετοχών της ΔΕΗ.

Ηδη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Στ. Νέζης, συμμετέχει σε road shows στο Παρίσι, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ, επιστρέφοντας πάλι στην Ευρώπη, όπου θα συμμετάσχει σε παρουσίασεις στο Λονδίνο και τη Ζυρίχη.

Το μέγεθος της συνδυασμένης προσφοράς αναμένεται να ανέλθει κατά ανώτατο όριο σε 36,5 εκατομμύρια μετοχές, ή ποσοστό 15,7% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ ΑΕ, συμπεριλαμβανομένων 5,4 εκατομμυρίων μετοχών που θα αποτελέσουν αντικείμενο του δικαιώματος προαίρεσης των αναδόχων για την κάλυψη τυχόν αυξημένης ζήτησης.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν στην ιδιωτική τοποθέτηση, καθώς και οι μη θεσμικοί επενδυτές που θα συμμετέχουν στη δημόσια εγγραφή αναμένεται να λάβουν δωρεάν μετοχές ως κίνητρο διακράτησης.

Το Ελληνικό Δημόσιο όρισε τις Alpha Finance, Deutsche Bank, EFG Telesis Finance, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Morgan Stanley από κοινού ως Γενικούς Συντονιστές της συνδυασμένης προσφοράς.

Σταμάτης Ζησίμου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v