Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Οι M.Stanley και D. Bank συντονιστές της ΑΜΚ

Την ανάθεση των ρόλων των Κοινών Συντονιστών και Κοινών Συνδιοργανωτών του «Βιβλίου Ζήτησης» (Joint Bookrunners) της ΑΜΚ ύψους € 5 δισ. ευρώ, στις Deutsche Bank και Morgan Stanley ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της MIG.

MIG: Οι M.Stanley και D. Bank συντονιστές της ΑΜΚ
Την ανάθεση των ρόλων των Κοινών Συντονιστών και Κοινών Συνδιοργανωτών του «Βιβλίου Ζήτησης» (Joint Bookrunners) της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους € 5 δισ. ευρώ, στις Deutsche Bank και Morgan Stanley ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Investment Group.

Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση των ρόλων των Κοινών Συντονιστών (Joint Global coordinators) και Κοινών Συνδιοργανωτών του «Βιβλίου Ζήτησης» (Joint Bookrunners) της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους € 5 δισ. ευρώ, η οποία έχει ανακοινωθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου 2008, στις Deutsche Bank AG, Υποκατάστημα Λονδίνου, και Morgan Stanley, καθώς και της ανάθεσης του ρόλου του Κοινού Συνδιοργανωτή του «Βιβλίου Ζήτησης» (Joint Bookrunner) στην UBS Limited.

Στις Credit Agricole Cheuvreux, Keefe, Bruyette & Woods Ltd και Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ανατίθεται ο ρόλος των Κοινών Συνδιαχειριστών (Co-lead Managers) για την εν λόγω αύξηση.

Νωρίτερα, το euro2day μετέδωσε:

"Κανονικά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει γνωστοποιηθεί, προχωρούν οι διαδικασίες για τη μεγάλη αύξηση που ετοιμάζει η MIG.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των αναδόχων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, βασικοί ανάδοχοι θα είναι η Deutsche Bank, η Morgan Stanley και η UBS, ενώ στο σχήμα θα συμμετάσχουν επίσης η Credit Agricole - Cheuvreux, η KBW και η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v