Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Σύμβαση δανείου με Παρευξείνια Τράπεζα

Σύμβαση δανείου ύψους 20 εκατ. ευρώ με την Παρευξείνια Τράπεζα υπέγραψε σήμερα η Αλουμύλ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει επενδύσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ στις χώρες της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, της FYROM και της Σερβίας.

Αλουμύλ: Σύμβαση δανείου με Παρευξείνια Τράπεζα
Σύμβαση δανείου με την Παρευξείνια Τράπεζα υπέγραψε σήμερα η εταιρία Αλουμύλ με στόχο τη χρηματοδότηση προγραμματισμένων επενδύσεων σε τέσσερις χώρες της Βαλκανικής.

Συγκεκριμένα, σήμερα η Αλουμύλ προχώρησε στη σύμβαση μακροπρόθεσμου δανείου ύψους 20 εκατ. ευρώ με την Παρευξείνια Τράπεζα, που είναι διάρκειας 6 ετών.

Με τη σύμβαση αυτή η Αλουμύλ καθίσταται η τρίτη ελληνική εταιρία που υπογράφει δάνειο με την εν λόγω τράπεζα, μετά την εταιρία Avin του ομίλου Βαρδινογιάννη και την εισηγμένη εταιρία Μαΐλλης.

Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση προγραμματισμένων επενδύσεων της εταιρίας στις χώρες της Αλβανίας, της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της FYROM, καθώς επίσης και για τη μείωση βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

Οι επενδύσεις της εταιρίας για τις 4 αυτές χώρες είναι ύψους 30 εκατ. ευρώ, οι οποίες είναι επιχορηγούμενες κατά 30% από το Ελληνικό Σχέδιο για την Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων.

Π. Μπάρκας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v