Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ολοκλήρωση διεθνούς συνεδρίου στη Ρόδο

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία των σημαντικότερων διεθνώς εταιρειών του κλάδου, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου το ετήσιο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών (WLA).

ΟΠΑΠ: Ολοκλήρωση διεθνούς συνεδρίου στη Ρόδο
Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία των σημαντικότερων διεθνώς εταιρειών και στελεχών του κλάδου, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου το ετήσιο Συνέδριο και η Εμπορική Έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών (WLA).

Το Συνέδριο και η Εμπορική Έκθεση της WLA αποτελούν τον σπουδαιότερο θεσμό του κλάδου. Την ευθύνη, καθώς και τη διαχείριση της οργάνωσης του Συνεδρίου του 2008 είχε αποκλειστικά η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Χαιρετίζοντας την άρτια οργάνωση του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, δήλωσε: «Η ανάληψη και η επιτυχής οργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Λοταριών, του σημαντικότερου θεσμού του κλάδου, από την ΟΠΑΠ Α.Ε., καταδεικνύει την ηγετική θέση της Εταιρείας στην παγκόσμια αγορά λοταριών. Με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη, συνεχίζουμε σταθερά στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων που έχουμε θέσει ως διοίκηση για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και τη δημιουργία προοπτικών για ενδεχόμενη διεθνή και κάθετη επέκταση, μέσω της αξιοποίησης των δυνατοτήτων της Εταιρείας και των προκυπτουσών ευκαιριών».
 
Στο πλαίσιο του φετινού Συνεδρίου, που έφερε τον τίτλο «Sharing the Values of Fortune», οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τα ζητήματα του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης, επιχειρηματικής ηθικής και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στη διάρκεια των συζητήσεων παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν θέματα καίριου ενδιαφέροντος σχετικά με τις δομές λειτουργίας των λοταριών, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, τα πρότυπα ασφαλείας, το υπεύθυνο marketing και την προστασία του καταναλωτικού κοινού. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών και οι πρόσφατες εξελίξεις σε νομοθετικό και κανονιστικό επίπεδο για τα θέματα του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της Εμπορικής Έκθεσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 35 εταιρείες, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρόοδο που έχει συντελεστεί σε επίπεδο καινοτόμων υπηρεσιών και τεχνολογικών εφαρμογών, μέσω των οποίων δημιουργούνται συνθήκες περαιτέρω ανάπτυξης του κλάδου και βελτιστοποίησης των υπαρχόντων συστημάτων.

Στους κεντρικούς ομιλητές του Συνεδρίου περιλαμβάνονταν προσωπικότητες διεθνούς κύρους, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος του ιδρύματος INSEAD και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Οικονομικής Συνεργασίας της Γαλλίας Dr. Olivier Giscard D’ Estaing, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Τύπου (AIPS) κ. Gianni Merlo και το μέλος της Βουλής των Λόρδων (Μ. Βρετανία) Βαρώνη Shreela Flather.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v