Κράτει από ΤΣΜΕΔΕ για Ταμιευτήριο

Σε οπισθοχώρηση φαίνεται ότι οδηγείται τελικά το ΤΣΕΜΔΕ αναφορικά με το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χριστοδουλάκη με τον πρόεδρο του ΤΣΕΜΔΕ κ. Κουμπλή.

Κράτει από ΤΣΜΕΔΕ για Ταμιευτήριο
Σε οπισθοχώρηση φαίνεται ότι οδηγείται τελικά το ΤΣΕΜΔΕ αναφορικά με το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χριστοδουλάκη, με τον πρόεδρο του ΤΣΕΜΔΕ, κ. Κουμπλή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής του Ταμείου των μηχανικών, είπε στον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ότι δεν μπορεί ακόμη να καταθέσει προσφορά για την εξαγορά του 34% του ΤΤ γιατί υπάρχει συνδικαλιστική εμπλοκή με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κουμπλής είπε στον κ. Χριστοδουλάκη πως, ενώ έχει ενημερώσει το ΤΕΕ από τις αρχές Σεπτεμβρίου για το θέμα της προσφοράς, το Επιμελητήριο μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει απόφαση εάν συναινεί ή όχι για να γίνει το αποφασιστικό βήμα.

Μετά από αυτά ο κ. Κουμπλής φέρεται να είπε στον κ. Χριστοδουλάκη, πως οι επιλογές που υπάρχουν είναι δύο. Ή δίνει το υπουργείο Οικονομίας μια ακόμη μικρή παράταση στο ΤΣΕΜΔΕ ή κάνει το υπουργείο ότι θεωρεί καλύτερο για αυτή την ιστορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χριστοδουλάκης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οδηγούμαστε ακόμη πιο κοντά σε ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την πώληση του ΤΤ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v