Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Αποκλείστηκαν στελέχη της Petrola (update)

Με διαφωνίες μεταξύ των εκπροσώπων των ΕΛΠΕ και της Πετρόλα εγκρίθηκε από το δ.σ. της νέας εταιρίας το νέο οργανόγραμμα, ο βασικός κορμός του οποίου αποτελείται από 5 γενικές κατευθύνσεις.

ΕΛΠΕ: Αποκλείστηκαν στελέχη της Petrola (update)
Με διαφωνίες μεταξύ των εκπροσώπων των ΕΛΠΕ και της Πετρόλα εγκρίθηκε από το δ.σ. της νέας εταιρίας το νέο οργανόγραμμα, ο βασικός κορμός του οποίου αποτελείται από 5 γενικές διευθύνσεις.

Σημειώνεται ότι και οι 5 θέσεις κατελήφθησαν από στελέχη των ΕΛΠΕ, εξέλιξη στην οποία διαφώνισαν έντονα οι δύο εκπρόσωποι του ομίλου Λάτση στο δ.σ. των ΕΛΠΕ, οι οποίοι και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, τις πέντε γενικές διευθύνσεις συνιστούν:

Α) η Γενική Διεύθυνση Διυλιστηρίων, με γενικό διευθυντή τον κ. Νικόλαο Σκανδάλη,

Β) η Γενική Διεύθυνση Προγραμματισμού και διεθνών Δραστηριοτήτων με γενικό διευθυντή τον Ανδρέα Τζούρο,

Γ) η Γενική Διεύθυνση Εφοδιασμού και Εμπορίας Πετρελαιοειδών με γενικό διευθυντή τον Απόστολο Ριζάκο,

Δ) η Γενική Διεύθυνση Χημικών και Ενέργειας με γενικό διευθυντή τον Ζηνόβιο Ζηνοβιάδη και,

Ε) η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και διοικητικών Υπηρεσιών με γενικό διευθυντή τον κ. Χρήστο Βλάχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΕΛΠΕ, πέραν της νομικής ολοκλήρωσης της διαδικασίας συγχώνευσης της Ελληνικά Πετρέλαια με την Πετρόλα (την 30.9.03), υπήρξε και λειτουργική απορρόφηση της Πετρόλα με αξιοποίηση του συνόλου και προσωπικού της (538 άτομα), το οποίο εντάχθηκε πλήρως στην εταιρία.

Παράλληλα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, αξιοποιήθηκε το σύνολο του στελεχιακού-διευθυντικού δυναμικού της Πετρόλα (12 στελέχη διευθυντές) σε αντίστοιχες διευθυντικές θέσεις του νέου σχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v