Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom:΄Εργο 2,2 εκ. ευρώ για τη Stet Hellas

Ένα έργο συνολικού ύψους 2,2 εκατ. ευρώ για λογαριασμό της Stet Hellas Telecommunications ανέλαβε η Intracom και το οποίο αφορά την υλοιποίηση του Συστήματος Επίβλεψης του Δικτύου Σηματοδοσίας

Intracom:΄Εργο 2,2 εκ. ευρώ για τη Stet Hellas
Το έργο της υλοποίησης του Συστήματος Επίβλεψης του Δικτύου Σηματοδοσίας Νο7 (SS7) της Stet Hellas Telecommunications SA, ύψους 2,2 εκ. ευρώ ανέλαβε η Intracom μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

Η Intracom έχει εγκαταστήσει παρόμοια συστήματα στον ΟΤΕ, τη Vodafone Ελλάδος και σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στη Βουλγαρία, Πολωνία και Κροατία. Παρόμοια συστήματα (του ίδιου κατασκευαστή) λειτουργούν διεθνώς στους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, όπως Sprint, ΑΤ&Τ Wireless, Bell (ΗΠΑ), Bell Canada (Καναδάς), TIM, Wind (Ιταλία), BT Cellnet, Vodafone (Ηνωμ. Βασίλειο), France Telecom, Orange (Γαλλία), Telefonica (Ισπανία), KPN (Ολλανδία), κ.α..

Το σύστημα βασίζεται στην πλατφόρμα acceSS7 του οίκου Agilent Technologies και δίνει τη δυνατότητα στη Stet Hellas Telecommunications SA για άμεση και αποτελεσματική επίβλεψη των ζεύξεων σηματοδοσίας του δικτύου της, καθώς και την ανάκτηση σημαντικών πληροφοριών για τις παρεχόμενες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Η συνεργασία της Intracom με την Agilent Technologies ξεκίνησε το 1998 και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προώθηση, πώληση και υποστήριξη των προϊόντων της από την INTRACOM σε τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η Intracom παρέχει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας για το σχεδιασμό, υλοποίηση, υποστήριξη, προσαρμογή και ολοκλήρωση των προσφερόμενων συστημάτων στα τηλεπικοινωνιακά και πληροφοριακά περιβάλλοντα των Οργανισμών, καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης χρηστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v