Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Διευκρινίσεις για τηλεπαιχνίδι Mega

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η ΟΠΑΠ, όσον αφορά το θόρυβο που προκαλείται αδικαιολόγητα από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού ”Το Show των εκατομμυρίων”.

ΟΠΑΠ: Διευκρινίσεις για τηλεπαιχνίδι Mega
Σε διευκρινίσεις προχώρησε η ΟΠΑΠ, όσον αφορά το θόρυβο που προκαλείται ”αδικαιολόγητα”, όπως αναφέρει, από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού ”Το Show των εκατομμυρίων”.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα, τα αδιάθετα ποσά που προέρχονται από παραγραφή κερδών (κέρδη που δεν εισπράχθηκαν) αποδίδονται ενοποιημένα σε ένα ποσό, στην επόμενη οικονομική χρήση, είτε με τη μορφή δώρων διά κληρώσεων στους διαγωνιζόμενους είτε με τη μορφή επιδότησης είτε με απ’ ευθείας διανομή δώρων.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι η διοίκηση της εταιρίας, προκειμένου να επιτύχει τη μέγιστη διαφήμιση των παιχνιδιών της, κατά τη διαδικασία επιστροφής των αδιάθετων ποσών του 2002, έκανε αποδεκτή την πρόταση του MEGA για συνεργασία στο τηλεπαιχνίδι ”Το Show των εκατομμυρίων”, αφού εκτίμησε ότι η συνεργασία αυτή ωφελεί τη διαφήμιση των παιχνιδιών της, αλλά και την προώθηση των πωλήσεών τους, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του προϋπολογισμού της.

Στη σύμβαση που υπεγράφη η ΟΠΑΠ έθεσε αυστηρούς όρους για τη διαδικασία διανομής των δώρων στους παίκτες, ορίζοντας ταυτόχρονα και την επιτροπή κλήρωσης από υπηρεσιακά στελέχη του οργανισμού.

Επισημαίνεται ότι η απόφαση της ΟΠΑΠ είναι απόλυτα νόμιμη και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη διαφάνεια των κληρώσεων.

Ειδικότερα, τονίζεται στην ανακοίνωση ότι η ΟΠΑΠ είχε συνεργασίες στο παρελθόν τόσο με τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και με εφημερίδες, προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις των παιχνιδιών και παραμένει ανοικτή να συζητήσει κάθε δημιουργική πρόταση για συνεργασίες.

Τέλος, με δεδομένα τα πιο πάνω, η διοίκηση της ΟΠΑΠ αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της και θεωρεί το θόρυβο που προκαλείται ειδικά από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA αδικαιολόγητο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v