Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Επέκταση συνεργασίας με Am. Express

Στη διεύρυνση της συνεργασίας τους στον τομέα των πιστωτικών καρτών προχώρησαν η Alpha Bank και η American Express, ενώ παράλληλα η πρώτη οργανώνει αύριο (10/10) σεμινάριο αναλυτών και θεσμικών επενδυτών.

Alpha Bank: Επέκταση συνεργασίας με Am. Express
Στη διεύρυνση της συνεργασίας τους προχώρησαν η Alpha Bank και η American Express, ενώ παράλληλα η πρώτη οργανώνει αύριο (10/10) σεμινάριο αναλυτών και θεσμικών επενδυτών.

Την επέκταση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν σήμερα η Alpha Bank και η American Express. Ταυτόχρονα, σημειώνεται πως η πρώτη διοργανώνει αύριο, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2003, σεμινάριο αναλυτών και θεσμικών επενδυτών.

Ειδικότερα και όσον αφορά στη διεύρυνση της συνεργασίας της Alpha Bank με την American Express, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω κίνηση προσφέρει στην Alpha Bank πρόσβαση σε μία πληθώρα νέων, πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών της American Express, που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις.

Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι ενισχύεται περαιτέρω η ισχυρή θέση της Alpha Bank στην αγορά καρτών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις κάρτες Platinum και Centurion, οι οποίες απευθύνονται στο εύπορο τμήμα των πελατών, και για την American Express Corporate Card, το κορυφαίο διεθνώς εργαλείο διαχειρίσεως εταιρικών δαπανών των στελεχών.

Επιπλέον, σημειώνεται πως τα προϊόντα καρτών American Express, που προσφέρονται σήμερα αποκλειστικά από την Alpha Bank, θα ενισχυθούν περαιτέρω, μέσω προσβάσεως στις διεθνείς συνεργασίες και στα συστήματα επιβραβεύσεως της American Express, τα οποία αποτελούν καινοτομία για την ελληνική αγορά.

Για την American Express πρόκειται για δυναμική επέκταση μίας σημαντικής στρατηγικής σχέσεως. Ο κ. P. Wright, Senior Vice President, American Express Global Network Services, Europe, Middle East & Africa, δήλωσε ότι ”είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την Alpha Bank και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενδυνάμωση και επέκταση της σχέσεως αυτής στα επόμενα χρόνια”.

Ο κ. Λεωνίδας Κασούμης, διευθυντής Διευθύνσεως Καρτών Alpha Bank, εξέφρασε, εκ μέρους της τραπέζης, την πεποίθηση ότι η διεύρυνση της μέχρι σήμερα συνεργασίας με την American Express θα συμβάλει αποφασιστικά τόσο στην επέκταση όσο και στην ποιοτική αναβάθμιση της αγοράς καρτών στη χώρα μας.

Όσον αφορά στο αυριανό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της τραπέζης, ενώ τα θέματα που θα καλυφθούν στην παρουσίαση αφορούν στη λιανική τραπεζική, χρηματοδότηση μεγάλων επιχειρήσεων και Investment Banking, κεφάλαια υπό διαχείριση / Private Banking, ανασχεδιασμό λειτουργιών και τεχνολογική υποδομή, διαχείριση ανθρώπινων πόρων και διαχείριση κινδύνων και πιστώσεων.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, εντεταλμένος γενικός διευθυντής και CFO, δήλωσε:

”Με μεγάλη χαρά οργανώνουμε για πρώτη φορά ένα σεμινάριο αναλυτών-επενδυτών. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς ενεργειών που στοχεύουν στην προβολή της στρατηγικής, των στελεχών, των επιχειρηματικών μας συστημάτων και των εν γένει δυνατοτήτων της τραπέζης μας.

Έχουμε την πεποίθηση ότι τέτοιου είδους συναντήσεις ενισχύουν την εμπιστοσύνη των εγχώριων αλλά και των διεθνών επενδυτών προς την τράπεζα και τις προοπτικές της”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v