Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Softbrands οι δραστηριότητες της Aremissoft;

Σχέδιο αναδιοργάνωσης, μέσω του οποίου θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της μέσω της θυγατρικής της, Softbrands, υπέβαλε προς τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ η Aremissoft, στην οποία συμμετέχει με 13,4% η Info – Quest.

Στη Softbrands οι δραστηριότητες της Aremissoft;
Σχέδιο αναδιοργάνωσης υπέβαλε προς έγκριση στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ η Aremissoft (σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της στις 15/3/02), στην οποία η Info – Quest συμμετέχει με 13,4% (σύμφωνα με στοιχεία της 31/12/01).

Με την κίνηση αυτή, η αμερικανική εταιρία προχωρεί στη διευθέτηση των νομικών της εκκρεμοτήτων και τη συνέχιση της δραστηριότητάς της μέσω της θυγατρικής της εταιρίας, Softbrands Inc. Η διαδικασία, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της Info – Quest προς το ΧΑΑ, προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 15 Ιουνίου 2002.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης προβλέπει ότι η μετοχική σύνθεση της Softbrands θα περιλαμβάνει τους σημερινούς μετόχους της Aremissoft, καθώς και παλαιούς μετόχους, οι οποίοι ζημιώθηκαν. Ως εκ τούτου, η ελληνική εταιρία θα καταστεί μέτοχος της Softbrands και θα κατέχει ποσοστό επί του μετοχικού της κεφαλαίου, το οποίο θα προκύψει από την παραπάνω διαδικασία.

Σε ανακοίνωση της Softbrands αναφέρεται ότι σήμερα η εταιρία απασχολεί 750 εργαζομένους σε 34 γραφεία, σε 18 χώρες και προβλέπει για το 2002 κύκλο εργασιών περίπου 80 εκατ. δολ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v